Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most szerintetek én ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szerintetek én ezt nagyon beképzelem vagy lehet tényleg van valami?

Figyelt kérdés

Szóval fiatalok vagyunk (20on évek eleje kb), egy baráti társaság.

Lehet ez picit hosszú lesz, bocsánat.

Szóval egy haverom mentén két társaság összekerült, és van egy csaj, akit ez által ismertem meg (nyilván mások mellett). Elég összezavaró jelenség, de kifejezetten kellemes. :D Szóval tegnap este iszogattunk. Csak egy havernál így összegyűltünk ilyen kis házibuli jelleggel. Társasoztunk, és iszogattunk. Aztán mikor már kezdtünk becsípni akkor átültünk a kanapéra, szőnyegre, stb., szólt a zene, volt akik beszélgettek, de igazából kicsit ilyen nyugis volt a hangulat. Egy Måneskin szám ment, most nem tudom pontosan melyik, de volt benne egy rész, ahol tudjátok így, fokozódott, aztán volt egy ilyen “beteljesülés” kb. Ez a lány megszólalt, hogy “ez a rész tök olyan mint egy orgazmus, nem?”, erre két lány is helyeselt, hogy “uhh, tényleg, igen”. Erre ez a lány mondta, hogy

-akkor igyunk az orgazmus hiányra

-csak a tiédre, csajszi

-au :D, oké, de amúgy ezt majd később hallani akarom. (Gondolom én, hogy annak a csajnak a pasi ügyeire utalt, de csak tipp, csaj dolgok…)

-amúgy lépned kéne végre, ha akarsz is valamit

-igyekszem én, de a pasik vakok. Igaz, Peti (én)? (És megpaskolta a térdem, mert én a kanapén, ő meg kb előttem a szőnyegen ült.)

Ezután a lányok kimentek a konyhába piát tölteni, és kérdezték, hogy kér-e még valaki. Mondtam hogy én is kérek még egyet, köszi. Ahogy jött visszafelé táncikált a zenére és nagyon aranyos volt. Odaadta a poharat, megköszöntem, beleittam, és mondtam, hogy “hű ezt nem sajnáltad” erre most velem szembe ült le a szőnyegre, én törökülésben ültem, ő keresztbe tette a karjait a lábszáramon, rátámasztotta az állát, és úgy nézett rám. Azt mondta, hogy “csak azért, hogy kimelegedj és levedd a pólód.:D Dani (a házigazda) hol a termosztát?”

Aztán volt még olyan, hogy kimentünk rágyújtani, de neki elfogyott a cigije, megkérdezhet kaphat-e, nyújtottam felé a dobozt, de kivette a számból az égő szálat, és azt mondta, hogy “én ebből kérek szépen”. Úgyhogy végül ketten szívtunk egy két cigit megosztva.🤷🏼‍♂️

Ezek voltak így a leggyanúsabb részek, de utána még csomó ideig ült így, karjával a lábamon, az arcát ráfektette a karjára, és csak dúdolgatott, meg néha ő is beleszólt nyilván a beszélgetésbe. Szerintem itt már azért viszonylag jól volt. Később a lányok együtt mentek át az egyik csajhoz, onnan már nem tudom a storyt. De van egy olyan érzésem, hogy ez szándékos flört volt, és nem csak az alkohol tette. Mit gondoltok? Innen szerintetek hogyan tovább? (Előre köszi!:))

2024. jún. 3. 22:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Haver, nagyon bejössz a csajnak.
2024. jún. 3. 23:09
 2/12 anonim ***** válasza:
70%

Ennek a negyedét is bőven elég lett volna leírni.

A srác akart valamit, vagy be volt állva. Tőle kell megkérdezned, emlékszik-e a bulira.

2024. jún. 3. 23:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
*csaj, bocs, már belekeveredtem a sok rizsába
2024. jún. 3. 23:11
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Egyébként nekem lesülne a képemről a bőr, ha társaságban ilyen nyíltan flörtölnék, pedig nem vagyok prűd. Beszélgetni, vagy valami? Nekem úgy tűnik, a csaj csak meg akarja dugatni magát veled. Írom ezt nőként...
2024. jún. 3. 23:13
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Hát ja ebből akár egy jó kis dugás is lehetett volna.....
2024. jún. 4. 03:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennél egyértelműbb nem lehet egy nő, ha nem léptél, a te bajod.
2024. jún. 4. 04:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor es ott bejöttél neki. Kesobb meg ki tudja milyen kedve lesz
2024. jún. 4. 07:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit lehet ebből leszűrni? Tartása nem sok van .. az a tipik hamar fellangolos magas szexualis vaggyal az elejen aztan opyan gyorsan is elmulik nala.. egy rovid kalandra eleg ha ez megfelel neked. Az ilyen csajoknak csak egy ego tuning vagy aztan mennek tovabb.
2024. jún. 4. 09:14
 9/12 A kérdező kommentje:
A szexuális feszültséget éreztem, de nem akartam csak úgy megdugni, főleg nem részegen. De ezek szerint valami volt benne, úgyhogy elhívom randizni, és meglátjuk arra mit reagál. Köszi szépen mindenkinek!:D
2024. jún. 4. 10:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Sok sikert!
2024. jún. 4. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!