Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csókolózik és szexel velem 1 hónap elteltével a pasi?
Figyelt kérdés
1 hónapja ismerjük egymást, kölcsönösen nem vagyunk egymás esetei, ezt elég hamar megbeszéltük. Órákat beszélgettünk, először tényleg csak barátilag, ezalatt egyre szimpatikusabbá vált, külsőre is rájöttem, hogy nem is olyan rossz. 3 nap múlva felhozta, hogy aludjak nála. Ölelkeztünk, simogatott, adott jóéjtpuszit, kiskifli-nagykifliben összebújva aludtunk el. Azóta 1 héten 3-4 éjszakát együtt töltünk ugyanígy, de csókot vagy szexet nem kezdeményez, én próbáltam egyszer, de leállított. Teljesen úgy érzem magam, mint tinikoromban, nagyon furcsa, hogy ennyit vár vele. Megkérdeztem tőle, hogy őszintén mondja el, hogy mi zavarja velem kapcsolatban, a korom (4,5 évvel idősebb vagyok nála, ő 31 éves), vagy az, hogy előtte egy hosszabb házasságban éltem (nincs gyerekem, a volt férjemmel egyáltalán nem tartom a kapcsolatot), vagy bármi más, csak mondja már el. Erre azt mondta, hogy ne gondoljak már ilyesmikre, semmi nem zavarja. Ebből levonhatnám azt a következtetést, hogy nem érdeklem, de akkor mi indokolja, hogy ha 1 nap nem írtam neki egyáltalán, nem is beszéltünk, akkor másnap azzal kezdi, hogy mennyire hiányoztam neki? Simán odaadja a kocsiját, de ha megyünk valahol az utcán a kezét nem foghatom meg, komolyan nem értem. Biztosan nincs neki rajtam kívül senkije.2024. jún. 3. 13:24
1/5 anonim válasza:
Szerintem mentálisan valami tuti nincs minden rendben.
2/5 anonim válasza:
Mit számít, hogy mi az oka?
Ez egy kretén, de te se vagy normális, ha a miérteket keresed ahelyett, higy lelépnél.
Ha egyszer már elváltál, akkor miért akarsz újra egy ilyennel lenni, akinek nem vagy az esete?
Komolyan mondom megáll az eszem!!!
3/5 anonim válasza:
impotens vagy aszexuális gondolom.. A helyedben leépitenem mert ennek semmi ertelme.
4/5 anonim válasza:
"kölcsönösen nem vagyunk egymás esetei, ezt elég hamar megbeszéltük"
Talán itt van a kutya elásva. Undorodik a veled való szextől, de havernak oké vagy, aki beszáll a lakbérbe, ha kell együtt mentek rendezvényre, stb.
Én a helyedben nem erőltetném. Ha képtelen felnőtt módjára megbeszélni, akkor dörgölődzön más nőkhöz.
5/5 anonim válasza:
Magyarul nem vagy vonzó a szemében, nem akar téged - miért is kellene szexelnetek?
Én sem fekszek le azzal, aki nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!