Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miről beszélgethetnék vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszélgethetnék vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nemrég kezdtem egy munkahelyen. Van egy férfi, aki nem sokkal utánam került oda. Naponta, de nem sokszor találkozunk, néha csak 1 percre, néha több.

Miröl beszélgethetnék vele? Az állás téma már megvolt, meg hogy ki mit csinál a gyárban.

Igazából tetszik is kicsit, egyszer nagyon zavarban is voltam, összevissza beszéltem. Múltkor úgy váltunk el, hogy elköszönt, elindult a lépcsőn, majd visszajött, és momdta, milyen műszakban kezd ma 😊

34 vagyok, de olyan, mintha 18 lennék 😊😃

2024. jún. 3. 10:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Hat szemelyisegre valóban olyan, ami nem egy túl jó pont…
2024. jún. 3. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!