Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált anyukák, kicsi gyerekeket mennyi után ismertettétek össze az új párotokkal?
Bonyolult váláson vagyok túl. Több mint fél éve együtt vagyunk már, minden tökéletes, ahhoz képes hogy 3 gyerekem van sok idöt együtt tudunk lenni. Viszont ő már szintet szeretne lépni, es zavarja hogy nem vagyunk 100%ig egymás életének a részesei. Én már talalkoztam az ő gyerekeivel, ők nagyobbak. Ő is enyemekkel még az ismerkedünk előtt/alatt de nem úgy mint a párom hanem más okból kifolyólag. Komolyan tervezünk, viszont mégis van bennem egy gát ami miatt nem merem elkezdeni a gyerekekkel megismertetni.
Mi a lélektani határ szerintetek?
Gondold at h miert van benned egy gat. Majd ilj le es beszelj vele mond el h milyen ketsegeid vannak. Milyen felelmed gatlasod.
Az lenne a cel h megertse miert nem lepszeg szintet vwle.
Haverként jelen volt a 3 éves lányomnál a párom, 2 hónap után már elhagyaráztam neki hogy ő nem csak egy barát.
Fél év már bőven elég kéne hogy legyen.
Szerintem is ideje bemutatni. Azért is, mert ha esetleg egyáltalán nem szimpatikusak egymásnak, vagy kiderül, hogy örök konfliktus forrás lesz, akkor most még te se sérülsz komolyabban, le tudod zárni a kapcsolatot.
Ennyi idő alatt viszont el tudtátok dönteni, hogy lehet ebből valami komolyabb. Annak pedig része, hogy megismeri a gyerekeid.
Ez nem azt jelenti, hogy egyből össze is kell költözni. Adjatok időt magatoknak, hogy összecsiszolódjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!