Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől olyan különleges, ha összeakad két idegen tekintete?
27 vagyok (F), és nem tartom magam rossz pasinak, legalábbis tisztában vagyok a jobb és rosszabb tulajdonságaimmal külsőleg is.
Sokszor megesett már, hogy valakivel összeakadt a tekintetem a semmiből az utcán, vonaton, bárhol. Megesik kb. mindenkivel, nem nagy ügy.
Volt viszont egy olyan dolog nem rég, ami nagyon meglepett. A zebrán szemben jött velem egy aranyos lány, és már akkor is szinte éreztem magamon a tekintetét, amikor még szétnéztem, és persze oda is néztem.
És mit látok? Nagyon aranyosan mosolyog, és közben engem néz (a szemembe), de úgy, mint még soha senki.
És az alatt a kábé 3 mp alatt valami teljesen ismeretlen érzés fogott el, nem is tudom hová tenni.
Mindent átgondoltam, nem volt nutellás a szám, nem ettem le magam joghurttal, és nem fészkelt madárcsalád a hajamba. Senki nem volt a környezetünkben, így nem is másnak szólhatott. Nem is beszélt senkivel telefonon fülessel se.
Teljesen ismeretlen érzés volt ez ilyen léptékben, és talán valamit ki is kellett volna találnom, de olyan lehetetlennek tűnt a dolog...
Nem is hittem el hogy nekem szól, arra pedig főleg nem volt ötletem hogy hogyan tudnék kapcsolatba lépni vele, le lehet e szólítani valamivel. Ma már megtenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!