Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi energiát kell beletenned a kapcsolatodba?
Nő vagyok, kis energiát kell beletennem.
XD
2-es, az ilyen megnyilvánulások azt sejtetik, hogy valójában lusta vagy és a legkisebb kérést/teendőt is szabotálod arra hivatkozva, hogy neked milyen nehéz az életed és a párodra hárítasz minden felelősséget, munkát, stb.
Egy kapcsolatba mindkét félnek bele kell tennie!
Én nem tudom, hogy mit jelent az, hogy sok energiát beletenni egy kapcsolatba vagy keveset. Mert ami nekem pont a közepes, normális mennyiségű energia, az lehet, hogy másnak nagyon kevés. Vagy épp fordítva, nagyon sok. Szóval nincs egy etalon, egy mérce, amihez viszonyítani lehetne, hogy sok vagy kevés. Ha pl. valaki minden este romantikus vacsorával várja haza a férjét, forró fürdővel stb, és örömmel teszi, szeretetből, szerelemből, akkor az neki természetes és egyáltalán nem érzi, hogy sok energiát tenne bele. Más meg ennek a tizedétől is belefáradna már. Tehát mihez képest sok vagy kevés? Másokhoz képest? Vagy önmagamhoz képest?
A másik meg az, hogy egy kapcsolat nem egy egyenletes, lineáris vonal, ahol mindig, minden pillanatban ugyanannyi energiát kell beletenni, hogy egyenletesen jól működjön. Van amikor "szinte semmit sem" kell beletenni, mégis gördülékenyen, zökkenőmentesen mennek a dolgok, máskor meg minden energiát felemészt pl. a problémák közös megoldása. Tehát néha szinte semmi energiát nem teszek bele a kapcsolatba, máskor meg rengeteget, szituációtól függően. Az elmúlt már évben pl. nekem nem kellett sok energiát beletennem, ha ilyen szempontból nézem. Valahogy olyan szépen, könnyen, gördülékenyen "maguktól" mennek a dolgok, lazán. De volt már kétszer is olyan a helyzet az elmúlt 20 évben, hogy elég stresszesek voltunk, több energiára volt szükségünk egymás jobb megértéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!