Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton találkoztam egy lánnyal társkeresőről, és le is feküdtem vele, de még nem érzek iránta semmit. Mi most akkor már együtt vagyunk, ha lefeküdtünk, és még fogunk találkozni?
Figyelt kérdés
2024. máj. 27. 08:21
11/30 anonim válasza:
10#
Pedig sokunk kapna az alkalmon :P
12/30 anonim válasza:
Ha együtt akartok lenni, akkor igen. Ilyen egyszerű.
13/30 anonim válasza:
Mi második randin összebújtunk, pedig nem szokásom. Utána megbeszéltük, hogy szeretnénk kapcsolatot. Az elsőtől számoljuk.
14/30 anonim válasza:
"Pedig sokunk kapna az alkalmon :P"
Ezzel egyetértek. A magyarok többségének szellemi szintje az óvodásokon szintjén megragadt. Így nem meglepő.
16/30 anonim válasza:
Egyrészt, nem is specifikáltam, hogy kire értem.
Másrészt, többes szám első személyt használtál, vagyis olyan halmazról beszéltél, aminek része vagy.
17/30 anonim válasza:
"de nem volt még meg az a plusz"
Valószínűleg a részéről sem, mert ha el tudna feled képzelni párkapcsolatot, nem csak alkalmi szexet, akkor 90 % valószínűséggel nem feküdt volna le veled az első randin.
18/30 A kérdező kommentje:
De igen, valószínűleg ő akar kapcsolatot, mert szerény, szolid lány. Tudtam megint ledegradáló kommenteket kapok.
2024. máj. 27. 09:25
19/30 anonim válasza:
Nem úgy értettem, hogy egyáltalán ne akarna kapcsolatot, csak arra, hogy ha benned látna ilyen téren fantáziát, akkor nagyon valószínű, hogy nem lett volna szex az első randin.
20/30 anonim válasza:
16# Ez ilyen szekunder többes volt. Sokunk alatt itt a férfira, mint halmazra gondoltam, aminek sz. szerint része vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!