Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet a kollégám?
Pár hónapja dolgozom egy cégnél.
Nemrég került hozzánk egy külföldi srác.
Már kétszer kaptam tőle gyümölcsöt, pedig mondtam hogy ne vegyen semmit, ráadásul tudja hogy kapcsolatban vagyok.
Egyik este azt írta,hogy olyan barátnőt szeretne majd találni amilyen én vagyok, mert neki a mindennapi annyira unalmas. (Angolul beszélünk, fordításban eléggé furcsa lehet.)
Azóta igazából eltűnt. De a barátságot szerettem volna vele negtartani mivel normális és segítettem volna neki magyarul is negtanulni.
Mit tegyek?
Nyilván a páromat nem csalnám meg senkivel, ez egyértelmű.
11. Ők nem barátkoznak velem, mivel nem a vásárlás és a körmök a minden számomra.
12. Nem ismersz, semmit nem tudsz rólam. :)
Csak már tényleg elegem van, hogy egy barátom sem lehet..
14
Nem válaszoltál arra, hogy hogyan reagálnál, ha a pasid lenne ilyen helyzetben egy nővel.
1000 emberrel lehetsz kedves, te mégis erre az 1 srácra vagy rátekeredve.
15.
Mit? Ő is lerendezné azzal hogy nem ad ennek esélyt. Én sem adtam, így fair.
De mivel kollégák vagyunk még egy napig, nyilván fogok vele beszélni. Ennél mi többet tennék? Semmit.
"Ők nem barátkoznak velem, mivel nem a vásárlás és a körmök a minden számomra."
Talán nem kéne előítéletes picsának lenni.
16
Most sem válaszoltál a kérdésre.
Tehát ha a pasid egy kolléganőjét siratja, akinek egyértelműen tetszik, te megvigasztalnád a barátod, amiért szomorú, hogy barátkozni akar ezzel a lánnyal de ő továbblépett?
17. 😳?
Nem én tehetek róla hogy van aki csak vasarol és semmi más nem érdekli. :(
18. Válaszoltam, tanulj meg értelmezni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!