Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Viszonyok szexkapcsolatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonyok szexkapcsolatok barátság extrákkal hogy nem tudnak évek múltán is unalmassá válni?

Figyelt kérdés
Hogy tudjak évekig fenntartani h ne legyen unalmas? Ezekben a kapcsolatokban nincsenek mely dolgok olyan programok mint 1 párkapcsolatban

máj. 26. 15:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10 és pontosan erről beszélek ha megkopik az újdonság varázsa és nincs melyebb erzelem akkor kifut a kapcsolat
máj. 26. 16:15
 12/24 anonim ***** válasza:
Azért rúgtam ki az egyiket pl mert hosszú éveken át találkozgattunk ,csak szexeltünk,semmit se tudtunk egymásról. Aztan évek múlva drágámnak nevezett meg olyan dolgokat mondott,ami klasszik párkapcsolatban szokás. Felidegesített,hogy miért nem úgy kezdte akkor az elején.
máj. 26. 16:26
 13/24 anonim ***** válasza:

11

A párkapcsolatok ugyanúgy töbkremennek. Nem értem a logikádat...

máj. 26. 16:33
 14/24 anonim ***** válasza:
A tiltott gyümölcs feldobja az egészet.
máj. 26. 16:35
 15/24 A kérdező kommentje:
13 elmagyarazom. Hosszu ures hazassagba nincs szex. Hosszú elnemelyitett szexkapcsolatokba szeretoiviszokba van szex. Ezvolt a kérdésem h az utobbiba miert van ha az is unalmassá valik. Vagyegya,talán ha nem válik unalmassá miért nem hisz ezek nem ő,yan minőségi kapcsolatok
máj. 26. 16:51
 16/24 anonim ***** válasza:
50%
Nem válik unalmassá, mert a felek nem eszik meg egymás életét.
máj. 26. 17:10
 17/24 anonim ***** válasza:
37%

Te egyébként élőben ismersz ilyet?

Nekem volt egyéjszakás kalandom, de soha többet nem találkoztunk. A fiú sem akarta volna, én sem. Ha jó a szex, előbb-utóbb beleszeretek, és összetörik a szívem, ezért köszi szépen, de nem kell. Szerintem ez a barátság extrákkal dolog kamu. Ha jól megvagytok, miért nem lesz több? Ha meg nem jó, miért jártok össze?

máj. 26. 17:36
 18/24 A kérdező kommentje:
17 régen volt viszonyom a pasi nem szeretett belém. évig voltunk egyutt
máj. 26. 19:30
 19/24 anonim ***** válasza:
51%

Mer a szeretoknel szokas jobban kimondani a vagyaikat,a parkapcsolatban meg nem merik megmondani oszinten mire vagynak. Pedig forditva is lehetne.

Meg oatkapcsolatban nem hagynak twret a masiknak enidore baratsagokra programokra hobbikra,flusztralt lesz a masik es eltunik a szex.

máj. 26. 20:04
 20/24 anonim ***** válasza:
32%
19-es, ez szánalmas, ha van egy párkapcsolatod, és nem mered neki elmondani, hogy mire vágysz, hanem inkább szeretőt tartasz mellette. Ez már nem a XIX. század.
máj. 26. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!