Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent,ha az aktuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent,ha az aktuális randipartnerem az exemről kérdezget,meg hogy milyen volt a kapcsolatom vele és,hogy miért szakítottunk?Az exemet egyébként ismeri látásból(1-szer találkoztak egy közös ismerősök által szervezett buliban 2 évvel ezelőtt)

Figyelt kérdés

máj. 22. 17:21
1 2
 11/14 Laylah ***** válasza:
67%
Mikor ismerkedtünk, tőlem is megkérdezte párom, hogy az előzővel miért szakítottunk (mondjuk mi jóban is voltunk az exszel még akkor, beszélgettünk, egy helyen is dolgozunk, segítettem neki költözni [nem tőlem], bútort szerelni, ő főzött nekem kaját néha, stb., azóta már nem beszélünk). Szimplán puhatolózott, hogy szabad-e a pálya, kötődöm-e még az exhez, hátra tudtam-e hagyni a kapcsolatot. Miután megválaszoltam a miértet, és azt is, hogy egyáltalán nem tudnám már elképzelni, hogy bármi legyen vele vagy hozzám érjen mint férfi, nem firtatta többet, megbízott bennem.
máj. 22. 18:55
 12/14 anonim ***** válasza:
66%
Nekem ez olyan kérdés, hogy... nem tudom, bizalmas viszonyban kellene lennem azzal, akit beavatok ebbe.
máj. 22. 19:14
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
Megnézi a pöcörőjét a wcben, csak hogy tudja fog e harangozni benned.
máj. 22. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:
51%
Baj akkor van, ha az ex benne van a mindennannapjaitokban. Alap dolgokról érdemes beszélni, jó, ha tudjuk, mi miért történt. De ezzel vége.
máj. 23. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!