Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos, ha a vőlegényem csak akkor hajlandó elvenni, ha vissza lefogyok?
A párommal megvolt az eljegyzés, de sajnos híztam az elmúlt 1 évben 15 kilót, rendszertelen és helytelen étkezés következtében.
Azt mondta a párom, őt ez zavarja, hogy így meghíztam, és akkor házasodik velem össze, ha lefogyok, ahogy megismert és megkérte a kezemet.
34/N
Tény, hogy durva ilyet mondani, de egy év alatt 15 kilót hízni is durva. Mi a garancia, hogy nem hízol jövőre még ennyit? Én megértem a srácot is. Én se akarnék szexmentes kapcsolatban lenni, mert már friss házasként taszít a párom kinézete. A válás macerás és drága, főleg, ha az esküvő költségeit is hozzáveszem.
Szerintem korrekt, hogy szólt, hogy nagyon rossz az irány, vàltoztass. Főleg, hogy nem tudhatjuk próbálta-e már finomabban is esetleg ami "elment a füled mellett". Ezt most meghallottad, döntsd el, mit kezdesz vele.
Ha most lefogysz, de a házasság alatt újra elkényelmesedsz és ide jutsz, ami várható, akkor megint ott álltok majd, ahol a part szakad, mert neki taszító a kövérség. És ahogy egy nő nem kényszeríthető szexre, ha nem vágyik a párjára, vagy szexmentes életre, úgy egy férfi sem. Ha házasságban hízol fel, valószínűleg, akkor is elbúcsúztok majd, vagy a gerincétől függően, máshol keres szexet, azt, hogy mennyire hűséges te tudod. Ő ezzel most letisztázta a saját határait.
Sajnos keserű tapasztalat, hogy sok ember a "papírig" (értsd: házasság kimondása) tartja magát, utána szépen elereszti magát, előjönnek az igénytelenség vonásai, és ami előtte zavartalan volt, utána sok ezek közül visszájára fordul.
TEGYÜK FEL; lefogysz, összeházasodtok, mi a garancia arra, hogy nem fogod elengedni magad és a figyelmetlenésed miatt újra meghízni? Ha meghízol, akkor vajon azt hogy fogja kezelni?
Te vajon milyen téged zavaró változásokat fogsz tapasztalni? Te azokat hogy fogod kezelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!