Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz manapság az, ha egy férfi nem szőrteleníti a hónalját?
Én már a falnak megyek ettől a nagy szőrtelenítési mániától. Szerencsére a feleségem is hasonlóan gondolkodik.
31/F
Nálam nem elvárás, sőt... Én is nagyot néztem mikor itt valaki olyasmit írt, hogy ha nem szőrteleníti egy férfi a hónalját akkor ápolatlan paraszt. Na így nőiesedik el a pasi nemzedék, és ezért lesz annyi homoszexuális kinézetű férfiember...
N
őő, egy szőrös hónapjú ember nem tudja kenni a hónalját izzadásgátlóval? ez érdekes. tudtottam az izzadásgátló már a szőrtelenítő-mánia kezdete előtt megjelent, és higiéniai okok miatt használják az emberek.
én is utálom ezt a "mindenünket borotváljuk" mizériát. kivagyok tőle, hogy mindig, minden helyzetben szőrtelennek "kell" lenni, mert a társadalom úgymond ezt várja el. de jó is lenne, ha nem kéne borotválni, vagy csak néha néha. persze esztétikusabban néz ki egy szőrtelenített hónalj, de nem értem, hogy miért nem lehet azt elfogadni, hogy valakinek az nem jön be. mert sajnos ezt nem fogadják el az emberek.
"Nálam nem elvárás, sőt..."
Hát pedig én senki kedvéért nem lennék műmájer sablong*ci szőrtelen hónaljal. Akkor már inkább a kezem, annak nincsenek ilyen nagy igényei :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!