Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti szűz nő felejtős már?
34 vagyok teljesen elkeseredtem nem akarok akárkivel együtt lenni. Volt egy férfi aki nagyon velem akart lenni, mikor megtudta h nem voltam senkivel még, akkor meg közölte h még jó h nem vele történt először, nem ő a megfelelő. Teljesen összetörtem, el akartam veszíteni de nem akárkivel, erre ő meg hetek után mire beadom a derekam lekoptat. Tulajdonképpen nem az agyát húztam csak nem tudtam hogy mondjam el neki...
Aztán lehet selejt vagyok vékony ronda fejjel...nem tudom más hogy lát de mindent el fogok követni h jobban nézzek ki, elsősorban magam miatt.
Igen, a 30 feletti (akarmilyen) no, az felejtos.
39F incel
Az olyan férfi, aki azért nem akar lefektetni, mert szűz vagy, egy vicc.
Keress egy korodbeli, vagy kicsit idősebb pasit, aki normálisan áll a párkapcsolatokhoz. Ha tényleg csúnya lennél, akkor is van olyan tulajdonságod, ami értékelhető egy párkapcsolatban.
Nem tudom, eddig hogy válogattál a férfiak között, de ha a szőke herceget vártad a fehér lovon, akkor ideje túltenned magad a külsőségeken.
Nem minden férfi akar egyéjszakást, de aki társkeresőre regisztrál, az jellemzően azért teszi, mert nincs kivel szexelnie. Akinek bejössz, annak nem lesz gond, hogy te leszel neki az első, sőt, sokan nem voltak még szűz nővel.
Nekem a második barátnőm harminc felettikènt vesztette el velem a szüzességèt.
No para. Normális férfiaknak ez nem számít. :)
Hááááát, én is sokáig halogattam, de azt mondom hülyeség volt. Elöbb kellett volna. Túlmisztifukálja sok nő azt a bizonyos első alkalmat. Az első nagyon-nagyon ritkán jó, ezt el kell felejteni.
Te 34 évesen.... Talán valami hitgyülissel elvesztheted, de nem tudom melyik az a ffi, aki ezen nem döbben meg és hátrál ki. Ahogy a fickómondta:
"meg közölte h még jó h nem vele történt először, nem ő a megfelelő"
Ez is csak azt tükrözi, hogy ilyen korban már nem a tinis maszatolásra vágyik egyik fél se, hanem olyanra, aki tudja mit szeret.
Ne haragudj, de szerintem már nagyon kifutottál az időből.
"Ne haragudj, de szerintem már nagyon kifutottál az időből."
Ugyan már miből futott volna ki? Eddig nem akart, vagy nem volt kivel, na, bumm. Most már szeretne szeretkezni, ezért is írt ki kérdést.
A társkereső tele van hasonló korú elvált faszival, akik nem zsákoltak már ki tudja mióta. Csak van közöttük olyan, akivel összeszűrné a levet a kérdező...
Kérdező, dobj fel valami normális képet a társkeresőre. Ha eddig nem találtad ki a sítlusod, akkor csípd ki magad, és válogathatsz a férfiak között.
Mint már írtam, a szőke hercegeket felejtsd el, azok már ellovagoltak valakivel. Viszont normális hapsit még találhatsz, csak hát ugye egy párkapcsolatban alkalmazkodni kell, míg egyedül szabadabb az ember lánya.
Fel nem fogom, miért kell ezt a szüzesség kérdést annyira túlmisztifikálni, és valami kötelezően letudandó tettként kezelni. Mintha ettől különb emberré válna bárki is, vagy valami szuperképességre tenne szert, esetleg ettől válna felnőtté vagy hatalmas tapasztalatot szerezne. Tán ezt egy adott dátum előtt mindenképp be kéne gyakorolni? A szex olyan dolog, hogy ha az illető még arra alkalmas korban van (ami egy 30+-os esetén kb. még évtizedekig meglesz), és vágyik rá, akkor lehet, hogy az első alkalommal bénázik kicsit, de legkésőbb 2-3 alkalom után már úgy csinálja, mintha már tíz éve gyakorolta volna. Persze, az érzékiség formái alakulnak, finomodnak, de mindez már magának a szexuális életnek a természetes része. Túl sok a rugózás ezen a témán.
F
Szia
Ugyanazon a véleményen vagyok mint az egyik előttem szóló kommentelő hogy egy idősebb pasit keres magadnak aki figyelő rád a kitörődik alád és nem kapkod hagyj időt mindenhez mindenre
A válaszon majd tudtam segíteni
Nem tudom itt néhányan mit gondolnak☺ azért nem volt senkim mert válogattam😅 az más dolog h magammal nem vagyok megelégedve. De ha belegondolok egy iszonyat jó pasi akart lefektetni legutóbb. Magas, sportos, helyes, sportol is szóval tesz érte h jól nézzen ki, az anyagiakról nem tudok nem is érdekelt a dolog...és végtelenül jó fej és rendes ember...és nem zúgtam bele😆 Azt meg kétlem h nem lennék jó az ágyban, pedig nincs önbizalmam...na most akik itt irogatnak azt hiszitek h miután 34 évig vártam egy iszonyat jó pasira akivel majdnem összejött, bárkivel megtenném? Nem, azon fogok dolgozni h jobb nő legyek és jobb ember és bízom benne h utamba keveredik egy hasonlóan jó pasi, aki ugyan ilyen jó fej lesz és nem ijed meg attól h ő lesz az első.😀
Bár átgondoltam, lehet az volt a baja h ő csak szexet akart, rajtam meg érezte h érdeklődöm is iránta...😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!