Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy normális párkapcsolatban a férfi megtudja vígasztalni a párját?
Nem volt még párkapcsolatom, akivel meg alakult volna az meg mérges lett attól, hogy elpityeregtem nála.
Elég érzékeny vagyok és aggódtam a kettőnk közti dolgok miatt.
Már vége, igazából csak bennem hagyott az egész egy olyat, hogy a férfiak rühellik az érzékeny nőket.
Tudom a hiszti az taszító.
A hiszti taszító, az érzékenység nagyon nem az.
Én is érzékenyebb vagyok, mint kellene, de én sem tudnék vigasztalni, mert sokszor nem értem az embereket vagy nem tanultam meg, mert gyerekként általában szartak rám. De ettől még nem taszít és megpróbálnám megvigasztalni a másikat, ha sír és szomorú.
Volt hogy hisztiztem, de az mar kesobb volt, mikor mar elegem volt a kodositeseibol, es ereztem menekulni kellene.
Igazabol egyszer nem kerdezte meg tolem, hogy jol vagyok-e vagy mi a baj. Csak hogy oruljek nem dobott ki. Pedig akkor nyiltam meg neki eloszor. Es ez akkor volt a leginkabb szembetuno, mikor mas ferfiaktol kaptam ezt munkahelyen.
Nem tudom eldonteni, hogy en leptem at egy hatart, vagy a masik volt ennyire empatiatlan. En eddig soha nem hisztiztem, erzekenyebb vagyok azt tudom meg aggodalmaskodo, de barkinek eddig baja volt en teljesen mas reakciokat adtam es nem iteltem el senkit azert, mert eltort nala a csesze.
A hiszti az nem egyenlő azzal hogy elérzékenyülsz. Elérzékenyülni teljesen természetes dolog, és ha valaki szert, akkor meg fog vigasztalni, sőt jó kapcsolatban a nő is megvigasztalja a férfit.
A hiszi az az mikor ki vagy akadva, és fejéhez vágsz dolgokat, na az nehezen tűrik sokan, főleg ha nem igy bánik veled a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!