Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egy jel ha bordán csikiznek?
Figyelt kérdés
Párszor bementem egy boltba, de ilyen több hetes különbséggel ahol van egy aranyos csajszi, a mai nap míg fizettem a hátam mögött ment el el pár ujjal a borcáimnál megcsikizett. Előtte egy két vásárlót kinevettünk ahogy szerencsétlenkedtek és váltottunk pár szót.
Szerintetek bejövők neki vagy csak ennyire közvetlen? Rákérdezni nem akartam mert ott volt az idősebb kollégája a boltban
2024. máj. 19. 17:03
2/5 anonim válasza:
Hat ha a bordádat csikizte az elég intim dolog, szóval szerimtem igen.
3/5 A kérdező kommentje:
BOCSÁNAT az elgépelésekért, buszon ültem és figyelmetlen voltam.
Akkor teszek egy próbát, hátha jó napom lesz
2024. máj. 19. 18:42
4/5 anonim válasza:
Szerintem bejössz neki, de ha neadjisten kosarat kapsz tőle, akkor ne rajtam verd le. 😄
5/5 A kérdező kommentje:
Nem verem le senkin. Én is így gondolom csak nem voltam/vagyok még biztos benne teljesen
2024. máj. 19. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!