Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha egy lánynak nagy a feneke?
NEM AKAROK BELE SZÓLNI.. CSÓKOLNÁTOK A FENEKÉT, ÚGY HOGY NEM IS AZ ÖVÉT LÁTJÁTOK HANEM EGY WEBLAPRÓL LESZEDETT FOTÓT..:)
MELLESLEG EGY TÖK JÓ POPOT SZEDET LE AMI NEM IS NAGY
SZERINTEM OTTHON MEG JÓT VIGYOROG AZ EGÉSZEN...KOMOLYAN NEM IS BÁNTJA A DOLOG..:):)
És ha vékony vagy, mennyi a súlyod?-)
L
Az en parametereim:
Nagy segg
Szeles csipo
Kozepesen vastag comb nem kover de nem is vekony kozepes:
kicsi derek
szeles csip
kozepesen nagyok a melleim.
Egy par eve, amikor mentem az utcan farmerba, es meglattam magam a kiarat ablakan, a frasz jott ram, hogy mekkora seggem van! Nem volt narancsboros, se puha. Kemeny volt es nagy kerek. Annyira feltuno, volt hogy allandoan mindig mindenbol legalabbb 2 szammal nagyobb felsot nadragot vettem, hogy eltudjam takarni, nem sok sikerrel-.-"
A rokonsag marmint a noi tagok, allandoan racsaptak a seggemre, es nevettek. Mindig azt mondtag hogy,"de nagy segged van"!
KB lehettem ekkor olyan 13-14 eves. Nagyon szegyeltem.
Persze a noi rokonsag azt mondta hogy az a jo ha nagy.
Nem ertettem hogyan lehet egy nagy segg jo? Sokaig szegyeltem magam.
Aztan neztem egy par Jlo, beyonce, Shakira klippet, s kiszurtam hogy nekik is eleg nagy a valaguk pont olyan mint az enyem! Raadasul a fiu rokonaimtol, ha megkerdeztem, melyik klippet rakjam be, egybol az osszes elkezdte :
Tedd csak be a JLO-t/Beyonce-t/Shakira-t. Nem azert mert annyira szerettek-.-". Hanem mert jol neztek ki.
Szal ezzel csak azt akarok mondani hogy elkezdtem sportolni, kezilabdazni a suliba rendszeres edzesekre jarni, fogytam is 8kg-ot azota, de a seggem meg a combom ugyanaz maradt. S mar nem erdekel ha beyonce meg jlo nem szegyenli akkor en sem. S ha jobban belegondolok sokkal jobban all rajtam egy csipo famrer rajtam, nagy seggu kis dereku szeles csipoju lanyon, mint akinek kis dereka kis csipoje kis feneke van. Mostmar buszke vagyok, s szeretem is :) Ha sportolsz akkor meg nagyon szep fogsz lenni, majd meglatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!