Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az nagy probléma, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagy probléma, ha valaki sok énidőt szeretne párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én ilyen típusú vagyok, nagyon szeretem, ha időnként békén hagynak és elmerülhetek egy könyvben, podcast-ban, elmehetek túrázni, lehetek a saját gondolataimmal, reflektálhatok az életemre. Tudom, hogy nem mindenki ilyen, több barátom is volt, aki teljesen leépítette a társasági életét miután párkapcsolata lett. Nekem például erre is lenne igényem, hogy legyek barátok közt és lehessen olyan témákról is beszélni, amik a lányokat nem feltétlenül érdeklik, nem is kell. Meg persze emellett azért közös programokat is kell szervezni, a másik kedvéért tenni dolgokat, csak nem mindegyek az arányok. A legutóbbi párkapcsolatomnál valahogy úgy tök jól el voltam, hogy heti 1-2 találka van és hétvégén közös program, máskor élhettem az életem tovább úgy, ahogy addig. Sajnos más okok miatt aztán félbeszakadt, de jó lenne egy olyan társ, aki úgy megadja a szabadságot. Valahogy talán társadalmilag mégis az a jobban elfogadott, hogy mindig csak a párkapcsolat körül forogjon minden.

2024. máj. 17. 18:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem probléma, olyan partnert kell keresni, akivel összeilletek.Semmi nem probléma, csak akkor, ha nem tudtok megegyezni olyan megoldásban, ami mindenkinek megfelel.
2024. máj. 17. 19:41
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
Nem gond ez, csak olyat kell keresni, aki hasonló. Nem kell csesztetni a kérdezőt, mintha ez valami főben járó bűn lenne. Én is ilyen vagyok, olyat választottam, aki ezt tolerálja. Engem néha békén kell hagyni egy könyvvel, vagy egy sorozattal msgamban, én nem szeretem, ha valaki matrica, a férjem pedig tökéletesen megérti. Attól még vannak közös programok, meg minden, meg együtt élünk, nem kell a kérdezőt sem kiforgatni jó gyakoris szokás szerint.
2024. máj. 17. 19:46
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

Olyan párt kell keresni akinek ennyi az igènye, egy laza kapcsolat, és akkor nem probléma a sok " énidő".

Részemről egy ilyen nem komoly kapcsolat, nem alapul erős érzelmeken, mert akkor többet akarnàl lenni a partnereddel.

Pl nekem is kell énidő, mint mindenkinek, de nem annyi hogy heti 1-2 x találkozzak a párommal x hónapig, évig. Így meg se lehet ismerni egymást igazán.

Nálunk a legelején 2 hét alatt volt 3 randi, és utána már heti 4-5 napot együtt voltunk, és azt is kevésnek éreztük, annyira hiányoztunk egymásnak. Még emellett is volt időnk önmagunkra is simán. Szerencsére 1 év utàn összeköltöztünk.

2024. máj. 17. 21:35
 14/19 anonim ***** válasza:
19%
Férfi vagy?
2024. máj. 17. 21:40
 15/19 anonim ***** válasza:
65%

Én fickóként vagyok ilyen. Szeretek egyedül csinálni dolgokat, szeretek elvonulni, esetleg túrázni is szeretek egyedül, sajnos sok esetben barátokkal is csak hétvégére tudok tervezni és ráadásul a társaság egyik tagja sem kedveli egymást. Tehát mindenképpen külön-külön kell terveznem és közben itt van párom is. Szerencsések vagyunk egymással abban, hogy lazán meg tudjuk beszélni.

35/F

2024. máj. 17. 22:17
 16/19 anonim ***** válasza:
65%

15+

Mármint mi együtt élünk, de különben mostanában egy kolléganő tartós távolléte miatt folyamatosan d.u.-os és alig látjuk egymást. Most is nélküle fogok elutazni és nem csinál problémát.

De amikor régen távkapcsolatban voltam valakivel, akkor közös megbeszéléssel kellett tervezni. Akkor muszáj volt exemet beilleszteni hétvégére és minden mást úgy összeilleszteni.

2024. máj. 17. 22:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mostmár írd le sztem hogy mennyi időt akarsz ténylegesen a csajoddal tölteni, mert minden válaszolónak/minden egyes emberi lénynek a bolygón kell én-idő, ezért minden válaszoló a saját igényeire asszociál a kérdésed alapján.
2024. máj. 18. 09:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Hosszabb szingliség után jöttem össze a barátommal, és elég nehéz volt időt találni a randikra. Heti 1, majd 1-2 és úgy érzem leragadtunk a heti 2-nél, pedig én már igényelnék heti 3-t. Járok edzdni, szeretek egyedül lenni, nyelvet tanulok, és heti 1-2x összefutok barátokkal, vagy családozom. De ha nincs fejlődés egy kapcsolatban, szerintem az nem okés. Pl. nekem simán oké lenne, hogy én megyek jobbra, ő balra, de este 11-kor hozzámegyek, és együtt alszunk. Ez is tali, és senki nem adta fel önmagát.

Ha nem kezd el az ember helyet csinálni a másiknak az életében, akkor szerintem ez hosszútávon nem fog működni sajnos.

2024. máj. 18. 09:44
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát de egzakt módon nem tudom megmondani, nyilván ez változhat a kapcsolat előrehaladtával is. Az szerintem működhet, amit az utolsó válaszoló írt, hogy egyik jobbra, másik balra, de este 11-re mindenki hazaér. Meg attól függetlenül nyilván lehetnének közös programok, akár családdal, rokonokkal is, de az ilyenfajta dolgokból tényleg max havi egyet tudnék tolerálni. Valamilyen kisebb mértékben tudok engedni, nincs minden kőbe vésve, de azt el kell fogadnia, hogy attól mert együtt vagyunk, nem csak körülötte forog az életem.
2024. máj. 18. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!