Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a barátom? Csalfa?
A baratomnak a kozossegi mediaban eleg sok kepe van feltoltve, aktiv ott.
Van egy intagram fiokja ami privatra van allitva es ott van megosztva kozos kepunk is.
Láttam reggel egy lany ismerosnek jelolte.
Most megneztem es a baratom bekovette a csajt, de az ismerosnek jelolest torolte. (Igyis kovetik mar 800-an a baratom szoval mi ertelme elutasitani?)
Azonnal rossz erzes fogott el. Miert utasitja el, hogy kovesse a csaj, de o bekoveti? Fel, hogy meglatja a kozos kepeinekt? Ennek mi ertelme?
Meg nem hoztam fel a dolgot, nem tudom mit lepjek.
Értem.
Mindenesetre én nem gondolom, hogy beszélnének.
A párom hasonló dolgokat csinált, rohadt sok nőt követett instán, nem igazán hatotta meg, hogy nem nekem rosszul esik a dolog.
Aztán idővel magától abbahagyta.
10 éve együtt vagyunk, soha nem csalt meg és nem is beszélgetett mással ez egész biztos.
Persze ez nem garancia semmire, csak az én példám. Biztos sokan elkezdenek beszélgetni emellett és stb.
9. voltam
12, koszonom!
Valahogy ki kell birnom estig amig talalkozunk, mert elotte nem akarom elszolni magam, hogy eltuntesse a telefonbol ha valamit csinalt.
11, de szakitani fogok vele, ha :
1, beszelgetett is vele
2, nem beszeltek, de nem tudja elmondani miert kovette be es utasitotta el a kovetest
3, nem ismeri el azonnal, hogy hibazott es nem ker bocsánatot es igeri meg, hogy torekszik arra, hogy ne igy videkedjen.
14, koszi a valaszt!
Bennem is ez a felelem van, marmint hogy megcsalas miatt csinalja. Az exem sajnos vegig csalt es tudja a mostani baratom, hogy ez mennyire tönkretett engem.
Kívánom hogy neked ne legyen így. De azért figyelj oda rá. Előtte nekem nem volt fontos legyen kint rólunk bármi is a közösségi oldalakon, de a mostani barátom magától kirakta, hogy kapcsolatban van velem. És ezt bárki láthatja, nem sunyiskodik mint az előzö
srác, hanem büszke rám. És utólag már belátom, hogy ez a normális.
Most meg torolte a csajt vagy forditva…
Meg nem beszeltem vele errol, mert nincs otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!