Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim (:D) ha vki ezzel a szöveggel nyitna, mit reagálnál? (lent)
Szia, ne haragudj, hogy csak így ismeretlenül leszólítlak, de nagyon szép vagy és nem bírtam megállni, hogy ne szóljak hozzád.
Városban vki leszólítana egy ilyen nyitással mit mondanál, elhajtanád vagy úgy éreznéd kedves az illető és szóbaelegyednél vele? Milyen érzést keltene benned, ez a dolog, lenne különbség ha előtte szemeztetek (metró, villamos), vagy csak úgy az utcán séta közebn szólítana így meg vki?
,,Szia, ne haragudj, hogy csak így ismeretlenül leszólítlak, de nagyon szép vagy és nem bírtam megállni, hogy ne szóljak hozzád."
---
Annyit fűznél hozzá, hogy először is ne kérj bocsánatot. Ha te nem érzed úgy, hogy értéket adsz neki azzal, hogy megszólítod, akkor a lány miért érezné? Ő is arra gondolna, hogy ő tesz szívességet azzal, hogy veled beszélget. Onnantól kezdve meg már veszve van az egész.
A szöveg második fele még jó is, ha őszintén mondod. De akkor az őszinte kell legyen. Nekem sokszor működött már.
De ha valójában arra gondol az ember, hogy csak meg akarja dugni vagy arra, hogy bókol és akkor majd hátha bejön a csajnak akkor nem fog működni.
Azt szeretik a lányok a jelenben vagy, élvezed az életet és csak úgy megtörténnek a dolgok. A görcsösség sosem jó.
Amúgy minden spontán hülyeség jó, ha nem erőltetett. Az az igazi amikor nem vmi betanult szöveget mondasz, csak ami eszedbe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!