Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekre miért nem gondol senki?
Mennyivel jobb amikor suli után kimennek külföldre, és csak a hagyatékira jönnek haza 20-30-40 év után, azon is összevesznek. Addig meg kb évente ha felhívják a szülőket, hogy "élsz e még b.meg?".
Vannak gyerekeim, de nem az örökség miatt. Ha nem lennének, valószínű a barátnőm gyerekeire írnám amim van (lesz), mivel a rokonaimmal nemigazán beszélek.
Azért dolgoznak hogy meglegyen mindenük, esetleg pár év múlva utazgatni fognak.
Csak azért nem kell szülni mer tellne rá.
A majdani örökség pl egyáltalán nem jutott eszembe, mikor gyereket vállaltam, hogy na majd inkább ő mint az állam.
Addig azért van 20 igen szép, ám annál küzdelmesebb év is. Erre én biztos nem vállalnék gyereket. Meg a szokásos "ki hoz majd neked öregségedre egy pohár vizet" szövegre se. Amibe egy gyerek kerül, abból öregkoromban nagyon klassz ápolót tudnék majd fizetni.
Egyáltalán nem arra gondoltam, hogy azért kéne gyereket vállalni hogy majd a gyerek örököljön.
Inkább arra, hogy akkor tuti nem güriznék úgy hogynagyobb ház, jobb autó, stb.
Legyen fedél, legyen kaja, ami jólesik, de max ennyi :-)
Egy Te a pénzedet a sírba viszed?
Ha meghalsz már nem izgat mi lesz.
Míg ÈLEK szeretném élvezni az ÉLETEMET nem izgulni mi lesz.
Olyanról halottál hogy végrendelet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!