Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy férfiként dominánsnak kell lenni?
Egyik kérdés esetén olvastam ezt, mikor az illető leírta, hogy nem néz ki rosszul, nem buta, van is egzisztenciája és mégis átnéznek rajta a nők. Erre meg írták válaszként, hogy valószínűleg az a baj, hogy nem elég domináns és ezt érzik rajta, ezért nem tekintenek rá potenciális partnerként. És ez az a fogalom, amit nem teljesen értek mire vonatkozik.
Ha valaki tud beszélgetni akár más férfiakkal, akár rokon nőkkel, akkor miért hiányozna belőle ez a "domináns" dolog? Végülis az egy alap dolog, hogy végighallgatni a másikat, nem a szavába vágni, vannak önálló ötletei, értékrendje, stb. Ez most vagy tetszik a másiknak, vagy nem, de ez ugyanígy van az élet más területein is, pl barátkozás, álláskeresés, szóval nem értem ez mitől lenne másabb.
Vagy a másik, amit netes ismerkedésnél tapasztaltam:
Tőlem kérdezi a srác, hogy hova menjünk, de semmi nem jó neki!
Jó példa:
- Szia! Van esetleg olyan hely, ahova szívesen mennél?
- Igen, a deákon van egy borbár, szuper hangulatos hely.
- Jól hangzik, menjünk. Mondtad, hogy 6-kor végzel, 6:10-re érted megyek és onnan megyünk. Mit szólsz?
- Szuper!
Rossz példa, nem határozott, idióta:
- Szia! Hova szeretnél menni?
- A deákon van egy borbár, szuper jó hely.
- Nem ismerem. Menjünk inkább a Margit szigetre. Hánykor találkozzunk?
- Fél 7?
- Legyen inkább 8 óra, mert fél 7-kor végzek a dolgommal. A Margit szigeten hol találkozzunk?
...
Az a helyzet, hogy csak ő hiszi magát jóképűnek, okosnak, stb, valójában nem az 😁
"valószínűleg az a baj, hogy nem elég domináns és ezt érzik rajta, ezért nem tekintenek rá potenciális partnerként"
Ez meg egy hülyeség.
Mert kinek kéne egy olyan pasi akinek megalszik a tej is a szájában és azt se tudja merre van arccal és a nőnek kell beavatnia mindenbe?
Tenyleg nem a töketlenek kellenek a legtöbb nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!