Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegen nőket követ be tiktokon folyamatosan akkor nem csak én járok a fejébe?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi ez az egesz hogy idegen noket kovet be mikozben egyutt vagyunk. Es egyaltalan mire gondoljak? Szerintem nem csak en vagyok a fejeben es nem is tisztel ezek szerint.
De akkor hogy tudja eljatszani hogy minden rendben?
2024. máj. 8. 19:35
1/7 anonim válasza:
Én is úgy voltam vele, hogy nekem is van szemem, nem gond, ha megnéz másokat. De már konkrétan egész nap nőket nézegetett, ez már azért zavaró volt. Közben rám kezdett mocskosul féltékenykedni, majd kiderült, hogy hónapok óta viszonya van. Vicc...
2/7 anonim válasza:
Csak a szamár vagy, nem téged akar. Ha meglesz a ló mehetsz amerre akarsz.
4/7 anonim válasza:
Sosem csak 1 Nő jar a ferfi fejeben ha kapcsolatban van ha nem.
Fogadd el.
Kovetkezo is ilyen mert igy vagyunk kodolva
5/7 anonim válasza:
Miért te nem követsz férfi tartalomgyártókat?
6/7 A kérdező kommentje:
Nem de o nem tartalomgyartokat kovet hanem olyan noket mint pl en. Nem a tartalom miatt koveti oket.
2024. máj. 8. 21:56
7/7 anonim válasza:
Te azt honnan tudod hogy miért követi őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!