Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolta, hogy 4 év alatt nem változhat meg az èletem?
Összefutottam egy 4 évvel ezelőtti exemmel. Teljesen véletlen találkozás volt. Megszólított, beszélgettünk. Végül elmondtam neki, hogy én férjhez mentem azóta és gyermeket várunk. Amin ő megsértődött. Legalábbis úgy jött le. “ Most gondold el ha még mindig együtt lennénk, akkor a közös babánkat várnád” , “ Én még mindig szeretlek és sajnálom, hogy ilyen irányba terelődött az életed, én megadtam volna amire vágysz.”
Nyilván itt volt az a pont, hogy éreztem mennem kell. Aztán el is köszöntem. Majd megpróbált Facebookon jelölni, de elutasítottam. Egyébként meg ő volt az aki szakított velem, mert neki nem való kapcsolat. :))
31/N
Nem az van, hogy nem gondolta, a tiéd változhat, hanem egyszerűen az övé nem változott, ugyanott tart, mint 4 éve, ugyanazon a kapcsolaton rágódik.
Most nyilván piszkálja az egóját, hogy ő szakított veled, mégis te azóta vígan éled az életed, továbbléptél, családot alapítottál, megtaláltad a boldogságot - ő meg az alapján, amit itt kinyilvánított, szánalmas és élettelen, hiába szakított, nem talált helyette mást, úgyhogy most visszatáncolna. Konkrétan olyan ez, mint egy kisgyerek hisztije.
Egyébként jól tetted, hogy úgy reagáltál, ahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!