Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, egyáltalán ezt lehet befolyásolni?
Az a helyzet, hogy többektől is hallottam hogy ez meg az a srác mennyire rám van izgulva, és így meg úgy megfektetne..(elnézést a primitív fogalmazásért, de az illetékesek fogalmaztak így) Tehát a legtöbb hím nemű azt mondja velem feküdne le a legszívesebben, de ha párt választana a barátnőim közül választanának inkább. Még mielőtt kegyetlen szidalmazásomba kezdenétek, megjegyzem nem vagyok k*rva, nem öltözöm kihívóbban mint a barátnőim, és a viselkedésem sem kihívó. Rengeteget mosolygok, és igyekszem kedves lenni az emberekkel. E mellett a tartós kapcsolatok híve vagyok, és ezt tudják is rólam. Ismerőseim (fiúk, lányok vegyesen) azt mondják hogy túl erős a szexuális kisugárzásom, és ez e miatt van. Továbbá sok fiú meg sem mer szólítani, félnek a visszautasítástól, és szerintem ez is közre játszik abban hogy nem tudnának velem párkapcsolatot elképzelni. Valóban van ilyen? Túl erős szexuális kisugárzás? Amennyiben igen, hogyan tudnám ezt befolyásolni? (Ismétlem, nem öltözöm kirívóbban mint a barátnőim, és a viselkedésemmel sem támasztom alá, hogy én "olyan lány" volnék.)
Előre is köszönöm azoknak akik végig olvassák, és értelmes válasszal tudnak szolgálni!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!