Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, egyáltalán ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, egyáltalán ezt lehet befolyásolni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy többektől is hallottam hogy ez meg az a srác mennyire rám van izgulva, és így meg úgy megfektetne..(elnézést a primitív fogalmazásért, de az illetékesek fogalmaztak így) Tehát a legtöbb hím nemű azt mondja velem feküdne le a legszívesebben, de ha párt választana a barátnőim közül választanának inkább. Még mielőtt kegyetlen szidalmazásomba kezdenétek, megjegyzem nem vagyok k*rva, nem öltözöm kihívóbban mint a barátnőim, és a viselkedésem sem kihívó. Rengeteget mosolygok, és igyekszem kedves lenni az emberekkel. E mellett a tartós kapcsolatok híve vagyok, és ezt tudják is rólam. Ismerőseim (fiúk, lányok vegyesen) azt mondják hogy túl erős a szexuális kisugárzásom, és ez e miatt van. Továbbá sok fiú meg sem mer szólítani, félnek a visszautasítástól, és szerintem ez is közre játszik abban hogy nem tudnának velem párkapcsolatot elképzelni. Valóban van ilyen? Túl erős szexuális kisugárzás? Amennyiben igen, hogyan tudnám ezt befolyásolni? (Ismétlem, nem öltözöm kirívóbban mint a barátnőim, és a viselkedésemmel sem támasztom alá, hogy én "olyan lány" volnék.)

Előre is köszönöm azoknak akik végig olvassák, és értelmes válasszal tudnak szolgálni!!:)

2010. okt. 28. 15:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ha adok egy személyleírást az rendben van?:) Ne haragudj, de az arcommal együtt, nem merném felvállalni ezt a kérdést.:)
2010. okt. 28. 16:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!:) Nagyon szépen köszönöm a részletes válaszokat!:) Szerintem is az egy kapcsolat legizgalmasabb szakasza, mikor megismeritek egymást, minden rózsaszín..:) Csak sokan irreálisan gyorsan szeretnének az ágyban kikötni. :/
2010. okt. 28. 16:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor azokat ott kell hagyni. Egy tartós kapcsolat egy életre szól, aki nem tud várni, az nem valószínű, hogy ugyanígy gondolja.
2010. okt. 28. 16:47
 14/15 A kérdező kommentje:
Olyannal még sosem találkoztam aki tudott volna várni..:( ha a f*sz feláll, az ész megáll, már bocsánat, de ezt eddig én is így tapasztaltam.:/
2010. okt. 28. 17:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor biztos, hogy rossz helyen és rossz típust keresgélsz. Ha valaki komolyan vesz téged, akkor a Te igényeidet veszi előre, nem a sajátjait.
2010. okt. 29. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!