Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan férfiak akik ilyen felfogásban nevelkedtek?

Nem, nem ezért menekült el. A stílusod alapján azért menekülhetett el, mert egy hárpia vagy, pattogsz, mérgelődsz, éés nem szeretsz igényesen fogalmazni. Ismerkedj intellektuálisan igénytelenebb, munkás férfiakkal.
Annak sincs semmi köze egymáshoz, hogy azért mert azt mondják, hogy "a nők ilyenek meg olyanok", attól nem értenek semmihez. Mi köze a kettőnek egymáshoz?? :D
Van férfi, aki nem is akar kertet, hanem utazgatni akar. Nagy dolog.
Szerintem nyugodjál le, és ne szapuld a pasikat, mert attól nem leszel kelendőbb. Egyszerűen ne beszélj azzal, akit nem érzel szimpatikusnak, és ennyi. Nem egyformák az emberek.
Ja és kérlek ne te mondd meg minden nő nevében, hogy mi A Fontos :D
L

Nyilván vannak, csak ha te egy egyszerűbb, szerényebb, nyugis életre vágysz, akkor nem feltétlenül olyan oldalakon fogod megtalálni a társad, ahol a Seychelles - szigetek a pasas háttérképe...
Hülyén hangzik, de Segíthetek Bélával is lehet brutális kémia, lehet, hogy napi szinten látod, csak nem veszed figyelembe.

Nem mindenki akar kerttel és állatokkal foglalkozni. Fúőleg nem máséval.
Én is eltűntem volna, ha nem is járunk, de dolgozni hívsz. ELőrevetíti, hogy rendszeresen a te kertedben kéne tevákenykednie, vagy te lennél ott, mindenesetre közös program elég kötötten megvalósítható a kert és állatok miatt.
EZ nem mindnekinek jön be. Tudomásul kéne venned ahelyett, hogy itt ócsárolod a pasikat.
N

Kérdező te ugyanúgy szídod a férfiakat, de az zavar hogy ők szídják a nőket. Egyik sem külömb bocs.
A férfiak akiket leírtál ők társat keresnek. A te kapcsolati elvárásod viszont az hogy otthon kertészkedjetek, otthont tartsatok fenn. Ez a kettő tök más. Ettől nem kell belerúgni azokba, akik másmilyen szinten nézik a kapcsolatot. Ettől nem semmirekellők, illetve az ő szemükben akkor te viszont munkafüggő vagy.
Szerintem hagyni kellene ezt az ítélkezést, és átgondolni hogy milyen életet szeretnél, mennyire reális amit elvársz egy másik féltől, egy kapcsolattól, és ehhez keresni társat.
Sokaknak elege van abból, hogy nem találnak olyat, akivel hasonló a jövőképük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!