Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak is kötődnek valamilyen szinten ten a barátság extrákkal csajukhoz?
Kérdés mióta tart az a barátság extrákkal véleményem szerint és főleg az, hogy előtte meddig voltak simán csak barátok.
(Én szerintem minél rövidebb ideje tart annál kevésbé ragaszkodik hozzád és csak be van csomagolva barátság extrákba miközben igazából szexkapcsolatban vagytok és azért kedves, jófej, hogy minél többször lefektessen, de persze ha rád un akkor dobni fog.)
Birtoklás az biutos van. Nem pártolják ha a nő pasizik keresne mást, mert félnek hogy akkor kiesnek a sorból. Ezáltal azért megtartás miatt próbálnak vmit kompenzálni vagy érzelmekkel vagy pénzzel hülyíteni a nőt. Ha viszont a nő odavissza van ertük a semmiért is, akkor csak a f.rkukat teszik bele az egészbe.
Olyan is van hogy akár versenybe is szállnak más pasikkal a lyukért(tehát a nő maga nem kéne de a lyukat nem akarja elveszíteni), vagy konfliktus is megy akár pasik közt de az meg kakasverseny csak hogy én "győztem".
És képesek ezekre teljesen ugyis hogy érzelem szerelem abszolut nincs is. Ez is egyfajta kötődés.
De olyan is van hogy érzelmet szerelmet szónlelnek sőt hogy a csajjal is kezdenek járni inkább csak az ne lépjen le. De azért talonozik nőzik randizgat házasodni nem akar meg semmit..
Mindig volt érzelem, mert barátok voltunk.
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!