Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejön az egyik beosztottam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön az egyik beosztottam, hogy verjem ki a fejemből?

Figyelt kérdés
Tudom ez úgy szokott lenni, hogy az idősebb férfi főnöknek tetszik a fiatalabb beosztottja és jaj milyen izgi, de most a helyzet fordítva van . Egy ideig úgy éreztem nyitna felém, de nem reagáltam rá pozitívan , mert több szempontból sem tartom jó ötletnek . Persze az is lehet, hogy csak poénkodott. Nyilván így már nyitni nem fog felém. Hogy verjem ki a fejemből mielőtt olyat teszek amit megbánok vagy beégetem magam? Nagyon erős ez a vonzalom a részemről , mint egy szűz tini lány úgy érzem magam amikor a közelembe van. Hogy felejtsem el ezt a butaságot ?
2024. máj. 3. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi változott meg benned, hogy először úgy reagáltál rá?
2024. máj. 3. 22:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Először próbáltam lerázni, mert racionálisan nem tartom ezt jó ötletnek, viszont a fejemből nem tudom kiverni.
2024. máj. 3. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha csak vágyat érzel iránta én hagynám, az több kellemetlenséget szőne. Ismerkedj mással vagy tereld el a figyelmed.
2024. máj. 3. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha most sem tartod jó ötletnek, akkor ismerkedj mással.

Cégen kívül.

2024. máj. 3. 23:22
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

Mit kell ahhoz tanulnom vagy csinálnom hogy ilyen női főnököm legyen?

Mindig ilyen 50 pluszos pasi főnökeim voltak, igaz mondjuk gépészetet tanultam az meg olyan szakma sajnos.

2024. máj. 3. 23:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó : semmit. Én is elég egyedül érzem magam nőként a szakmában.
2024. máj. 3. 23:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem voltak mar noi fonokeim. Egyik se akart semmit de lehet nem tudnak kiverni a fejukbol:)
2024. máj. 4. 06:24
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem kell leràzni, nem butaság, csak azért mert te vagy a főnök ugyanolyan ember vagy mint ő.tehàt hagyjuk ezt...
2024. máj. 4. 07:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha ő is vevő rád, akkor nem feltétlenül kell butaságnak elkönyvelned és kiverned a fejedből.

Szerintem teremthetsz olyan helyzetet, ahol beszélgethettek, barátkozhattok,megismerhetitek egymást, ez mindennek az alapja. Ha van vonzalom, akkor abszolút nem számít a vállalati hierarchia szerintem. Maximum óvatosan, ésszel kell csinálni. Persze ehhez is kell intelligencia.

2024. máj. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!