Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön az egyik beosztottam, hogy verjem ki a fejemből?
Figyelt kérdés
Tudom ez úgy szokott lenni, hogy az idősebb férfi főnöknek tetszik a fiatalabb beosztottja és jaj milyen izgi, de most a helyzet fordítva van . Egy ideig úgy éreztem nyitna felém, de nem reagáltam rá pozitívan , mert több szempontból sem tartom jó ötletnek . Persze az is lehet, hogy csak poénkodott. Nyilván így már nyitni nem fog felém. Hogy verjem ki a fejemből mielőtt olyat teszek amit megbánok vagy beégetem magam? Nagyon erős ez a vonzalom a részemről , mint egy szűz tini lány úgy érzem magam amikor a közelembe van. Hogy felejtsem el ezt a butaságot ?2024. máj. 3. 22:08
1/9 anonim 

válasza:

Mi változott meg benned, hogy először úgy reagáltál rá?
2/9 A kérdező kommentje:
Először próbáltam lerázni, mert racionálisan nem tartom ezt jó ötletnek, viszont a fejemből nem tudom kiverni.
2024. máj. 3. 22:26
3/9 anonim 

válasza:

Hogyha csak vágyat érzel iránta én hagynám, az több kellemetlenséget szőne. Ismerkedj mással vagy tereld el a figyelmed.
4/9 anonim 

válasza:

Ha most sem tartod jó ötletnek, akkor ismerkedj mással.
Cégen kívül.
5/9 anonim 

válasza:

Mit kell ahhoz tanulnom vagy csinálnom hogy ilyen női főnököm legyen?
Mindig ilyen 50 pluszos pasi főnökeim voltak, igaz mondjuk gépészetet tanultam az meg olyan szakma sajnos.
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó : semmit. Én is elég egyedül érzem magam nőként a szakmában.
2024. máj. 3. 23:43
7/9 anonim 

válasza:

Nekem voltak mar noi fonokeim. Egyik se akart semmit de lehet nem tudnak kiverni a fejukbol:)
8/9 anonim 

válasza:

Nem kell leràzni, nem butaság, csak azért mert te vagy a főnök ugyanolyan ember vagy mint ő.tehàt hagyjuk ezt...
9/9 anonim 

válasza:

Ha ő is vevő rád, akkor nem feltétlenül kell butaságnak elkönyvelned és kiverned a fejedből.
Szerintem teremthetsz olyan helyzetet, ahol beszélgethettek, barátkozhattok,megismerhetitek egymást, ez mindennek az alapja. Ha van vonzalom, akkor abszolút nem számít a vállalati hierarchia szerintem. Maximum óvatosan, ésszel kell csinálni. Persze ehhez is kell intelligencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!