Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mire utal, hogy ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mire utal, hogy ha a barátom engem lökdös?

Figyelt kérdés
Előfordult, hogy náluk aludtam, és mikor nem jöttem ki időben a fürdőszobából, elkezdett lökdösni. Mikor náluk vagyok, és a fürdőben vagyok, nem egyszer előfordult már, hogy benyitott rám a mosdóban.
2024. máj. 3. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

EZ most komoly?!

....

2024. máj. 3. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
#1 nem. Ez az "a bAráTom így meg úgy szarrá aláz, szerintetek ez normális?" troll ezredik kamuja. Ennyire hülye nem létezik.
2024. máj. 3. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja és azt is oda szokta írni de most lemaradt hogy "azt mondja csak viccel"
2024. máj. 3. 21:44
 4/9 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem kamu, és nem vagyok troll. Megköszönném, ha valaki az általam feltett kérdésre válaszolna.
2024. máj. 3. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#4 válaszoltam. Te a "barátom így meg úgy szétaláz ez normális?" troll vagy. Mi ez már megint, hogy "nem jövök ki időben a fürdőszobából" és akkor lökdösnek? Ilyen a világon nincs...
2024. máj. 3. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Elhagynám az ilyet: ma lökdös, holnap már pofoz...
2024. máj. 3. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha elvileg kapcsolatban vagytok, akkor tőle kéne megkérdezned, és jelezned, hogy ez nem esik jól, meg ilyenek.

Bár gondolom náluk otthon sem így működik, de hát ki tudja..🤷‍♂️

2024. máj. 4. 06:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Arra hogy kb szellemi fogyatékos...
2024. máj. 4. 07:02
 9/9 anonim ***** válasza:
94%

"olyan is előfordult már, hogy"

"Volt már úgy is, hogy"

"azt mondta, csak viccelt"

Olyan egyértelmű, ki írja ki már 3 éve. Nem fogja elhagyni. Jobb is így, a normális embereket hagyják csak. Nagyon is összeillenek.

2024. máj. 4. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!