Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne "lerázni"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne "lerázni"?

Figyelt kérdés

Egy kórházban dolgozok, - közétkeztetésben. A diatetika által kiadott étrend szerint főzök. Ez egy nagy kapacitású konyha, két étteremmel és egy külön kis étteremmel ami az orvosok és ápolók számára van fent tartva, - mivel befizetési lehetőség is van, elvitelre vagy helyben fogyasztásra.

Viszonylag egy jó ideje itt dolgozom, - már több mint 2 éve de mindidáig talán elsiklottam valaki felett.

Egyik alkalommal, - volt egy befizető, egy fiatal férfi, talán velem egykorosztály, talán kicsit idősebb. Véletlenszerűen elegyedtünk beszélgetésbe, - mert nem találta a "szelvényét" és arra sem emlékezett pontosan milyen ételre fizetett elő így közeledve a hétvége felé. Nevetgélt.

Miután elment, - a kollégák jellezték, hogy nem kellene tegező viszonyban beszélgetnem az egyik orvossal, mert problémáim adódhatnak belőle. Nekem fogalmam se volt róla ki ő.

Nem emlékszem hogy valamikor láttam volna, - vagy talán mivel forgalmas hely, és sokszor levegő vételre nincs idő, mindidáig nem tűnt fel a jelenléte, mert nem lassítottam le "egy pillanatra".

Azóta folyamatosan látom, - felismer engem. Keresi a beszélgetésre alkalmas pillanatot, - képes beadni a mosatlan tányérjait a konyhára, azért hogy alkalmat kerítsen néhány szóra.

Ma is találkoztunk. Nem én szolgáltam ki, - mert nem azon a "munkakörre" voltam ma beosztva. Párban dolgozunk. Köszönt mindenkinek. Azt érzem folyamatosan bámul. Az étellel nem az ő részükre fent tartott étterembe ment, hanem a "járóbetegeknek" fent tartott étkezőbe, ahol a kiadás történik. Nem csinál semmit, - ül a tányér felett 20 percet is, - ha kell.

Amikor felállt, rám nézett és nem többes számba köszönt el. Nekem szólt a "szia!"

Etikailag se lenne helyes, - illetve illemből magázó hangnemben beszélünk az orvosokkal. Tartom a 3 lépés távolságot. Nem a kórház dolgozói vagyunk, - hanem egy külön cégnek dolgozunk így még inkább meg kell adnunk a tiszteletet hogy ne legyen ránk panasz.

Itt nem arról van szó, - hogy külsőre taszító lenne, de kicsit nyomolásnak vélem, ezzel kapcsolatban érdekelne a véleményetek, - ti mit következtettek le ebből. Abszolút kell ez az állás, - aránylag stabil munkahely, folyamatos munkalehetőség, nem szezonális. Véletlenül se szeretném ha menesztenének... Talán én látok bele többet, de egyáltalán nem vagyunk azonos szinten. Egyszerű munkás vagyok akinek kell a pénz. Neki a bőre alatt is az lehet, - tehát mit is akarhatna, egyetlen numera nem ér annyit mint az állásom.

Hogy lehetne kipuhatolózni hogy én értelmezem mellé a dolgokat, és ha még se hogy ne üssem meg a bokám vele ha esetleg "komolyabban szeretné bedobni magát?" A nevét sem tudom.

28N

2024. máj. 3. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Légy udvarias mint egy idegenhez lennél és ha elhívna randira, nyomulna akkor utasítsd el.
2024. máj. 3. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a kaja mellé jolesne neki az is ha le is ápolod nem csak eteted. En nem lennék felé vmi nagy bizalommal aki konyhás dolgozókra is rááll jöttében mentében. Az még a takkert is elvinné egy körre.
2024. máj. 3. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom mi a szabaly munkahelyi kapcsolatokban, főleg ha a te ceged nem kozvetlenul a korhazhoz tartozik. Lehet jo lenne ezt megtudni hr-esekkel. Ha azt mondjak nem gond, és ha szimpatikus a doki akkor miert ne.

De ha nagyon felted az allasod es nem kockaztatnal akkor sem ha ilyen kapcsolatok engedettek lennenek, akkor utasits el a kozelgeset. Ha o nyomul nem hinnem hogy bajba kerulhetsz ha te nem vagy nyitott ra.

2024. máj. 3. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sosem dolgoztál eddig vendéglátásban? Ezek mindennaposak. Kezeld profin, vendégként és ha átlép egy bizonyos határt, akkor majd döntesz, hogy mit lépsz. Ha megakarod ismerni, akkor munkán kívül találkoztok, ha meg nem akkor lerázod valamivel és kész.
2024. máj. 3. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Finoman jelezte, hogy tetszel neki, kitartóan keresi a társaságod. Ha nincs ellenedre az ismerkedés, azt jelezd felé, mert egyáltalán nem összeegyeztethetlen a munkaköröddel, hogy kapcsolatot kezdj egy orvossal, hiszen nem a főnököd.
2024. máj. 3. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!