Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkatársnővel nudista strandra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkatársnővel nudista strandra?

Figyelt kérdés
Egy férfi munkatársammal beszélgettem egy nudista strandról. Mondtam neki, hogy el szeretnék menni, megnézni milyen hely. Ezt az egyik munkatársnő meghallota és mondta nekem, hogy ő is készül, hogy megnézze ezt a helyet. Ezzel arra célozhatott, hogy eljönne velem? Erre kellet volna mondanom, hogy menjünk együtt?
2024. máj. 3. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
92%
Biztos hogy értette hogy nudihelyekről van szó és nem sima strandról? Érdekes egy munkahely lehet.
2024. máj. 3. 17:29
 2/2 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem csak álmodik a nyomor, ill. éhes disznó makkal, ahogy tetszik.

De ha igaz lenne, akkor nagy valószínűséggel azt jelenti, már ha tényleg felfogta, hogy miről van szó.

2024. máj. 3. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!