Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után vállalnál gyereket ?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ez az én ismerőseimnél divat e vagy nem de egyre többet látok akik még 1 éve sincsenek együtt vagy nagyon fiatalok és már van vagy jön a közös gyerek.2024. máj. 3. 06:37
1/12 anonim válasza:
Minimum 1 év, minimum fél év együttéléssel. A gyerek komoly felelősség.
2/12 anonim válasza:
Mi hat év után válaltunk gyereket.41f
3/12 anonim válasza:
2 év boldog együttélés után, amikor már nem látok aggasztó jelet.
4/12 anonim válasza:
Mi majdnem egy ève voltunk együtt amikor megszületett a gyermekünk. Nagy szerencsénk volt egymással. Hál istennek azóta is szeretjük egymást. Ennek 25 éve.
5/12 anonim válasza:
5 év után, mégse maradtunk együtt.
6/12 anonim válasza:
Mondjuk olyan három év, amiből minimum kettőt együtt élünk.
7/12 anonim válasza:
Már többet nem vállalnék. 2 van. Egyik 4 év után jött, a másik 2 év után. 42N
8/12 anonim válasza:
2-3 ev utan. Plusz mivel nekem fontos a hazassag, igy anelkul nem vallalnek gyereket, de nem is sebtiben terhesen akarnek hazasodni, szoval elobb hazassagot kotnek legalabb 2 ev utan, es utana johetne a gyerek.
10/12 anonim válasza:
100 év után lehet elgondolkodnék rajta, előbb biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!