Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki olyan szerencsés, hogy sosincs egyedül?

Figyelt kérdés
Vannak nők, akik úgy váltanak egyik pasiról a másikra, hogy sosincs egy percet sem egyedül.
2024. máj. 2. 22:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
46%

Tényleg nem akarom túlragozni, de nagyon nem ugyanarról beszélünk.

Van aki megteheti, hogy bármikor elmehet mondjuk Thaiföldre nyaralni.

Mindig jó lesz ott az idő, süt a nap, stb? Nem!

Elmehetek bármikor én Thaiföldre nyaralni? Nem!

Egyformán rossz nekünk? Gondolkodj el a válaszon, és főleg a párhuzamon!

2024. máj. 3. 09:07
 22/28 anonim ***** válasza:

Hát nem, kicsit külön oldal vagyunk.

De mondtam, hogy a 2. kommenteddel egyet értek. Hogy ki miért kivel van együtt és milyen ...

De amúgy igen, te folytatod amit kihagytam :)

Szóval írni is lehetne erről egy könyvet.

2024. máj. 3. 09:11
 23/28 anonim ***** válasza:
63%
Maradjunk annyiban, hogy ha tehetné az ember, nagykanállal enné az életet minden síkon, minden dimenzióban. Ha tehetném hogy hetente más és más csinos, szexi nőkkel legyek, akkor megtenném. A jóemberkedés a lehetőségek hiánya. Bizonyára borzasztó lehet vonzó külsővel élni, borzasztó lehet jó anyagi körülmények között lenni. Az a király, amikor a csekkeken kell idegeskedni, meg felismerni hogy nem azzal vagyok együtt akivel szeretnék, hanem aki jut. A lényeg az erkölcs csőszködés, meg a képmutatás.
2024. máj. 3. 09:12
 24/28 anonim ***** válasza:
35%
#21 nincs párhuzam, és a hasonlat rendkívül ostoba.
2024. máj. 3. 09:50
 25/28 anonim ***** válasza:
34%

"meg felismerni hogy nem azzal vagyok együtt akivel szeretnék, hanem aki jut."

Erről van szó. Hozzátéve, hogy bár megvan a felismerés, tudom, hogy ez nem jó, de alternatívaként nincs más, csak vagy valami/valaki hasonló (az is nagy nehezen összekínlódva), vagy a semmi, a nihil, az élethosszig tartó egyedüllét.

Nyilván nem feltétlenül fenékig tejföl a vonzó, ez által több és jobb lehetőségekkel rendelkezők élete és kapcsolata sem, de azért nagyon nem mindegy... Ahogy itt írta is valaki, hogy van 2 jelölt vagy 20. És hogy abból a 2-ből is az egyik rosszabb, mint a másik vagy a 20-ból azért mindegyik olyan, hogy teljesen jók, nem azt a kategóriát képviselik (objektíven sem és szubjektíven sem), hogy felváltva kerülget tőlük a sírhatnék meg a hányinger, értve a külsejükre, a személyiségükre, az életvitelükre, mindenre.

2024. máj. 3. 10:00
 26/28 anonim ***** válasza:

"Ha tehetném hogy hetente más és más csinos, szexi nőkkel legyek, akkor megtenném."

Ez elég gáz szerintem.

De lehet, hogy csak azért gondolom így, mert én megtehetem. De kinek kell hetente más ember?

2024. máj. 3. 10:04
 27/28 anonim ***** válasza:
46%
A legtöbb ember nem is beszélhet választékról hogy választani tudjon. Max dönthet hogy megpróbálja azzal az egyetlen emberrel aki valamiért beesett az életébe. A választás az igen és a nem. Akik válogathatnak, ők meg a lehetőségekkel teszik meg mindezt. A "b" opció meg az egyedüllét. Ha belegondolok, egy azon időben maximum csak egy nőt sodrott az életembe a sors. Választék sosem volt. Tehát vagy ő, vagy akár évekig egyedül.
2024. máj. 3. 10:08
 28/28 anonim ***** válasza:
#17-es példája is ékesen bizonyítja, hogy a párkapcsolat szinte 100%-ban csak szerencse kérdése.
2024. máj. 4. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!