Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedek egy férfivel de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy férfivel de lehet hogy kapcsolat van és hazudik? Képzelődök?

Figyelt kérdés

Nekem fontos a fiú családja megnéztem a férfi apjának adatlapját. Erre azt látom, hogy az apjának egy férfi megosztott egy lagzit, amihez azt irta oda "ilyen lagzija legyen a fiadnak ez éven"

Most én ezzel a fiúval úgy ismerkedek hogy végig kapcsolatban volt vagy csak jókívánságból írta ezt az a férfi?

De miért lenne ilyen lagzi dolog az eszébe valakinek, ha ennek a férfinek nem lenne senkije?

2024. máj. 2. 14:00
A kérdező szavazást indított:
Kapcsolatban van
Csak jókívánság, nem jelent semmit
7 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
Már bocs, de aki kinéz valahogy és normális is, az kapcsolatban van. Onnan kell elszeretned, ha tetszik ha nem. Aki olyan szerencsétlen hogy egyedül van, azzal sokra nem mész!
2024. máj. 2. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja te mindig elszereted más mellől akit kinézel? Remélem tőled is elszeretik, kedves 1-es.
2024. máj. 2. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem pénzrol beszélt. Vmi nagy lagzirol ami sokba kerulhetett. Es kivánja hogy ő is ilyen jol álljanak ha majd nősul a gyerek látszódjon hogy van pénz sok sikert az üzletekhez karrierhez a pénzhez.

A ferfiak egymás közt altalában errol beszélnek.

2024. máj. 2. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Kiderült azóta, kérdező?
aug. 18. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!