Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jövök zavarba ilyenkor a nőknél?
Hali!
Több randim, barátnőm volt már, de azért nem mondanám magam a csajozásban olyan tapasztaltnak.
Van is egy probléma, ami többször előfordul.
Nehéz elmondani, mi a baj, inkább leírom.
Tegyük fel, Péntek este elmegyek csajozni. Megszólítok egy lányt. Ő reagál a közeledésemre. Szembefordul velem, és miközben én beszélek, néz engem. Nem néz sem jobbra, sem balra, hanem engem néz, de nagyon erősen.
Ekkor én zavarba jövök, elköszönök, és lelépek!
Másik eset:
Megszólítok egy lányt. Már eljutunk addig, hogy beszéltünk pár mondatot, folyik a társalgás.
Erre megint az történik, hogy zavarba jövök, elköszönök, és lelépek.
Miert történik ez????
Amúgy ez párkapcsolatban is előfordult.
A volt barátnőm is mondta nekem, hogy nem nézek rá. De mikor ránézek, és szemeztünk, elkapom a tekintetem.
Közben kaptam egy privát levelet, ahol valaki összekevert(?) engem egy csajjal, aki más ember nevében írogat ki kérdéseket.
Nem tudom, hogy az illető trollkodik-e, vagy sem.
De szólok, hogy nem én vagyok az. Én senki nevében nem írok ki kérdéseket, és én nem nő, hanem valódi FÉRFI vagyok. És ez a kérdés az ÉN problémámról szól!
Hasonló gondom volt.
Aztán egy cimborám javasolta a napszemüveget. Nekem bevált. Néha megemelem hogy a lány szemébe nézzek,így ő azt hiheti végig nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!