Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb összeg amit egy nőre költöttél akivel végül nem lett hosszú évekig tartó kapcsolat?
Nekem: 450.000 Ft
Vettem neki egy iPhonet, hogy hátha szeretni fog.
csak a benzin volt kb. 300.000 ft
600 körül biztos.
Nem is maradt sok havonta. Amúgy utólag nem érte meg. De mindenki utólag koppan.
Ha pénzzel udvaroltok akkor nagyon sokba fog még kerülni nektek :D
Nem értem, hogy hozzátok össze logikailag a szerelmet meg a penzt. Lehet tőle boldog meg hálás , de szerelmes biztos nem.
Nem pénzzel udvarolok , habár én nem ajándékokkal kápráztattam el, hanem alapból ennyi elment üzemanyag, étel, szórakozás a balépők is bárhová lassan 5000/fő
hamar elmegy a pénz.
És amikor ki mertem mondani, hogy most nem tudok menni mert nincs sok pénzem, vagy jöjjön ő, vagy beszéljük meg az utiköltséget, vagy akkro az ételt ő állja....kb. annyit mondott...hogy basszus te számolod mennyit költesz rám?? nemááárrr!
Vége is lett.
Azóta ilyen egyoldalúba nem megyek bele. De ennek jó 15 éve..
Ha senki sem szeret soha akkor próbálsz megragadni irreális dolgokat is.
Ex barátom mesélte hogy elvitte nyaralni az előző barátnőjét, de a nő fizette a saját részét.😳
Akkor tulajdonképpen neki nulla ftjába került hogy ingyen pna is volt vele a nyaralás alatt ✌️
Én meg szintén nulla ftjába kerültem neki, hiszen az 1 év alatt egy szál virágot sem kaptam soha.
Azóta férjhez mentem szerencsére, és nem csak irigy sóher parasztcsávók vannak a világon 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!