Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fitness-es lányok csak önmagukat és egymást nézik, de izmos férfiak hidegen hagyják őket ugye?
hát nem tudom menj oda mindegyikhez, és kérdezd meg az összeset egyesével. nem egy agyon osztozik az összes fitnesses csaj. van amelyik a nőket nézi, van amelyik a férfiakat, van amelyik saját magát, van amelyik senkit, van amelyik mindenkit.
durva koncepció, tudom...
Én is kondizom, de nekem az a tapasztalatom, hogy a kondis lányok és fiúk sokszor nagyon más kategória. Amilyen közegben korábban voltam egy exem által azt kell mondjam, hogy a valóban nagy kondisok többsége valóban jól ért ahhoz, amit csinál, többségük a táplálkozáshoz is, és itt ki is merült az érdeklődési/tájékozódási kor.
Nekem szellemileg abszolút nem volt partner egyik sem, mondhatni, elég butacskak voltak. Lányok közül viszont sokat ismerek, aki nagyon tájékozott/tanult.
Szóval nekem sem a kondibol lett párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!