Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok így elátkozva? Nekem miért nem mennek csak úgy simán a dolgok?
Huszonévesen nekem szinte párkapcsolatom sem volt. Mindenki csak kihasznált, pár hónapig voltak csak velem kapcsolatban, velem szakítottak.
Nekem még sosem volt olyan, hogy egy férfi bolonduljon értem. A mostani páromnál sem érzem ezt. Bár most van kapcsolatom, de még több év után sem élünk együtt. Mások meg alig ismerik egymást, és már össze is költöznek.
Exem is velem össze se költözött a 4 hónap járás alatt, el is hagyott. A következő nővel egy fél évvel a szakításunk után megismerkedett, és már a nő 1 hónap után terhes is lett az exemtől. Még az exemnek is bejött az élet, minden összejött neki elég hamar, boldog lehet.
Itt azért erősen elgondolkodnék magamon és tartanék egy nagyon részletes önvizsgálatot.
28 évesen én is azt gondoltam, hogy senkivel nem jött össze hosszútávon sem olyan kapcsolat, amilyet akartam. Rájöttem, hogy valójában mennyire mérgező is tudok lenni egy kapcsolatban.
milyen ember vagy?
milyen pasikat keresel?
ezekre mi a válaszod, írd meg privátban hátha tudok segíteni.
Mondjuk ezekre a dolgokra pont nem lennék irigy. Összeköltözni és teherbe esni egy idegentől, mert 1 hónap alatt még csak felszínesen ismersz valakit.
Ha valakit megcsalnak és mégis ragaszkodik ott súlyos lelki bajok és nulla önbecsülés van, szintén nem egy irigylésre méltó dolog.
Az a baj, te csak a felszínt látod, igazából bele sem gondolsz ezekbe. Mert sóvárogsz.
"sok mindent megtettem a másikért, még se voltam jó"
Lehet, hogy túl korán tettél meg sok mindent valakinek, akivel még nem is ismertétek egymást, és egyáltalán nem érdemelte meg, és nem is becsülte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!