Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon kínos, hogy ilyen külsővel látott a férfi aki tetszik, vagy csak én fújom fel?
Megismertem nemrég munka által egy férfit aki nagyon szimpatikus és vonzó számomra. Még csak háromszor futottunk össze azóta így a munkahelyemen (nem közvetlen munkatársak vagyunk), de úgy érzem kölcsönös a szimpátia és talán a vonzalom is. :)
Ma délelőtt mivel szép idő volt kicsit kimentem az udvart szépíteni (kertes házban élek, kisvárosban), majd a ház előtt is gereblyéztem. A szomszéd, egy idősebb bácsi kijött mert várt valakit, addig odajött hozzám beszélgetni. Amikor megérkezett az illető megállt mellettünk kocsival és az a férfi volt, akit írtam az elején. Azt hittem elsüllyedek szégyenemben, mert ahogy kinéztem... A gereblye a kezemben, kinti papucs, szabadidőnadrág, itthoni kinyúlt póló, kontaktlencse helyett szemüveg volt rajtam, smink semmi, hajam meg csak összegumizva a tarkómnál. Persze köszöntünk egymásnak de alig mertem ránézni, holott éreztem, hogy ő figyel. El is köszöntem tőlük és gyorsan bementem.
Biztos hiúnak tűnök de nekem nagyon kellemetlen volt. Alapból amúgy sem nagyon sminkelem magam erősen meg leginkább kényelmesen csinos ruhákban járok de ez a mai szerelésem a lehető leglazább volt. :')
Ha valóban jól éreztem és kölcsönös volt a vonzalom, akkor ez esélyes, hogy kiirtotta belőle? Férfiak és nők válaszát is megköszönném.
31N
túl gondolod, nem szülni látott vagy 3 pasival egyszerre
látott otthoni ruhában ahogy a csináltad a dolgod, nincs ebben semmi
sőt inkább plussz mint sem negatív képet fest rólad, mert megmutatta hogy nem félsz a fizikai munkától és egy másik arcodat is megismerhette nem csak az munkásat
no para
Én is ilyen vagyok.Pl. kiviszem a szemetet itthoni ruhában,kócosan,semmi sminkben mindig megy a fejemben "hogy csak meg ne lásson valaki."
Nem használok sok sminket,de szempillaspirál nélkül nem megyek utcára.
Mindenkitől megkapom,hogy nem vagyok normális.Ez van.
Valószínű ugyan ez járna az agyamba.
Pont ezért biztos vagyok benne,hogy túlreagálod,mert ha én lennék ebben a helyzetben rágnám rajta magam de tudnám,hogy túlreagálom.
Ha jobban belegondolsz,érezted,hogy figyel.Lehet kifejezetten tetszett neki,hogy így látott és nem munkához öltözve.29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!