Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A feszülős boxeralsó "férfiasabb"?
Egyik válaszban olvastam, hogy a pasiknál a feszülős boxeralsó olyasmi, mint a lányoknál a tanga, tehát amiylen (nekünk, pasiknak)szép, nőies a tanga,olyan férfias a feszülős boxeralsó a nők számára.
mit gondoltok erről?
kort is
Nekem bejön.
És ezért ugatok a pasimmal is hogy ne fordjon már fecskét, mert nem tetszik és már nem 5 éves hanem 25!!!
Ez ugyan olyan ha a csaj rendes bugyit hord, Ti még könyörögtök egy picike kis tangáért, v franciabugyiért.
22/L
Remélem segítettem :-)
22:39: Nem gondolod, hogy esetleg az kényelmes neki? Én pl a tangát szeretem, azt szoktam meg, az a kényelmes. Nem örülnék neki, ha a barátom azért nyafogna, hogy használjak már rendes bugyit. Mert idegesít és számomra kényelmetlen.
Esetleg otthon felhúznám neki, de hétköznapra nem.
Miért nem hordhatja azt, ami neki jó?
Kérdező: Nekem a laza boxer jobban tetszik egy pasin. De azt hord, ami neki kényelmes...
22:39-es vagyok!
Nekem semmi bajom a rendes bugyikkal, mert azok is lehetnek szexik, és egy erősebb lányon az jobban is mutat mint egy tanga.
és mivel én is lány vagyok, tapasztalatból tudom, h a pasik jobban szeretik a tangát v a franciát.
A kérdésre pedig visszatérve, nem tudom mennyire nyomja, v zavarja a nemi szervet, de ezt a tangánál is elmondhatjuk, h nem tesz jót a nem szervnek, de mégis felvesszük a férfiak nagy örömére.
És nekem is tetszik a laza boxer is, de a feszülős jobban beindítja a fantáziámat.
23:31:
csakhogy neked a tangától nem lesz meddőséged. a férfiaknál meg a nem ideális környezet csökkenti az egészséges hímivarsejtek számát, később meddőségi probléma lehet...
mikor bejöttek a divatba a szűk farmerok, az orvosok kifejezetten ellenezték a férfiak termékenysége védelmében.
Akkor a mostani kölyköknek nem sok utódja lesz, hisz nagyon sokan járnak női szűk farmerban!
A kérdésre válasz: nekem a laza boxer sokkal jobban tetszik, 1-2 hülye minta is lehet akár rajta:):)
24L
Szeretem a feszülőset rajtuk,de nem azt ami szorítja is őket..nekem az tetszik ahol a popsijukra ráfeszül..talán mert a barátomnak nagyon tetszik a hátsója és ez igazán be tud indítani. :) De leginkább ő is lazábbakat hord,nagyon ritka mikor nem,pedig igazán szexi a másik fajtában. :D
18/L
Amúgy visszatérve..én a nadrág alá felveszek tangát,de alváshoz a barátom mellé nem,mert nem vagyok vékonya csaj és szégyenlős vagyok. :D Tudom hülyén hangzik,mert szex az van köztünk,de mégis. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!