Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy párkapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy párkapcsolatban problémás ha egy férfinak se jogija, se autója?

Figyelt kérdés

36 éves nő vagyok, van jogsim de egészségügyi okok miatt nem vezetek, hogy ne veszélyeztessek másokat!

A párommal nemrég jöttünk össze, 40 éves egészséges férfi, nincs jogsija, és nem is szeretne, autót sem, azt mondta neki a bicikli tökéletes mindenhova.

Számomra ez elég problémás, mert legfőképp a bevásárlások miatt, vagy ha épp megyünk bárhova messzire a cuccaink miatt is jobb lenne, ha lenne autó.

Szerintetek én vagyok nagyravágyó? Már csak azért, mert 2 emberre többet kell vásárolni, és ennyi mindent már nem a legjobb cipelni a boltból. Értem én hogy Tesco házhoz szállítás, de ott sem szállítínak ki minden terméket.

2024. ápr. 25. 11:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
16%

A kérdés rosszul és elvárásként van megfogalmazva.

Ez eltérő igény, amit lehet kezelni-elfogadni és átbeszélni. De ha párod nem igényel és meg tudja oldani anélkül, akkor szerintem ketten együtt még jobban meg tudjátok oldani. Tehát nem hiszem, hogy óriási probléma lenne.

Most ez k.b. olyan, hogy párom némileg mozgássérült és csak ezért nem akarunk kocsit vagy nem akar rábeszélni. Ha utazunk, akkor tömegközlekedés. Tényleg jó lenne, de mai világban nincs affinitásom. 15 évvel ezelőtt még lett volna. Vásárol egyedül is, bár nálunk minden közelben van.

35/F

2024. ápr. 25. 13:00
 22/31 A kérdező kommentje:
19-es te vagy az újabb megmondó nagyokos, aki végig se olvas egy kiírást!
2024. ápr. 25. 13:12
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nem értelek. Eddig is vásároltál, cipekedtél, most ketten teszitek ugyanezt. Lehet biciklivel is vásárolni. Persze, könnyebb, ha van autó. Én egyedül dolgozni járok vele, mert arra nem jár se busz, se vonat olyan korán, illetve anyámat nagy ritkán szállítom, mert öreg. Amúgy férjem vezet minden más esetben, mert itt helyben élelmiszer van, minden másért utazni kell, vonattal meg helyijárattal fél nap lenne.
2024. ápr. 25. 14:17
 24/31 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező!

Te vagy a nő!

Ugye nem mondod komolyan hogy te fogsz cipekedni????

Tudod te hány kiló 3 l tej , 1 mosószer, a hús, a puding , joghurt, tusfürdő, tojás, kenyér úgy összesen együtt????

Te fogsz 15-20 kilót cipelni?

Mert akkor te vagy a férfi aki erős……

Nincs kocsija, oké. De akkor emelje meg magát és menjen vásárolni, cipekedni. Ne egy 50 kilós nőt küldjön!

2024. ápr. 25. 14:43
 25/31 anonim ***** válasza:
66%
Eltero igenyeitek vannak. Keress olyat, akinek es idoben dontsd el, hogyha nem felel meg. Ez mar kicsit olyan, mintha a fizetes utan reklamalnal.
2024. ápr. 25. 14:58
 26/31 anonim ***** válasza:
57%

Olyan?

Autó kinek luxus manapság?????

Nem látod h mindenkinek, még egy segédmunkásnak is van?????

2024. ápr. 25. 15:00
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem problémás, mert én utálok anyósülésen ülni, szóval vezetek én. Ha vezetne és mindig vezetni akarna abból lenne vita 😂 Ha nem vezetnék akkor megoldanánk máshogy de nem várná el hogy nyújtsak vmit amit ő se tud! Szóval csak ez a baj. Te fogadd el hogy ő nem akar, ő is elfogadja hogy te nem vezethetsz. De el nem várhatid. Előtte is megoldottad a vásárlast, nem?
2024. ápr. 25. 16:07
 28/31 anonim ***** válasza:
65%
20-as, tökéletesen egyetértek veled, habár itt egy 36 éves vénlányról beszélünk, akinek valószínűleg úgysem lesz gyereke.
2024. ápr. 25. 16:24
 29/31 anonim ***** válasza:
Van házhoz szállítás is szupermarketekből... Nagyravágyó nem vagy, de ha zavar a jogsi hiány, mi a francért tartod fel a palidat? Milyen betegség miatt nem vezetsz? Van ismerős, aki epilepszia miatt nem vezet.
2024. ápr. 25. 19:42
 30/31 anonim ***** válasza:
72%

Sztm full alap ma már egy jogosítvány.

Téged zavar, akk minek vagy vele?

2024. ápr. 26. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!