Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek ismerkedni, mert mi van ha visszatér az exem?
Figyelt kérdés
Ex barátom kirakott 1 hónapja azzal a szöveggel, hogy nem tud már elviselni, hozzáteszem több év után 😅 De most nem merek elmenni bulizni meg sehova, mert már egyszer eljátszotta ezt velem tavaly. Én akkor együtt voltam egy pasival, csókolóztunk, ő ezt megtudta és visszakönyörögte magát. Előtte viszont le se sz@rt, utàna érdekes egyből elkezdtem érdekelni. Most emiatt megint attól tartok, hogy ez lesz. A tavalyit is rengetegszer hozzám vágta, hogy megcsaltam, így is mèg mindig bűntudatom van miatta. Viszont itthon se bírok meglenni, mert hiányzik nagyon.. ezét nagyon mennék a hétvégén bulizni, mit tegyek?2024. ápr. 24. 22:19
11/13 anonim válasza:
Ezt most nem értem! Miért volt bűntudatod, hogy csókolóztal? Hát ő b*szott ki!
12/13 anonim válasza:
Jaj mindig ezt mondjak, el ne hidd már. Ez egy szöveg arra az esetre, ha nem találnak jobbat, akkor hasznalhassanak meg téged egy darabig, ne legyél naiv. Szakított, ergo nem akarja folytatni, ha meg később mégis és te nem vagy rá vevő, akkor az az ő baja.
Szard le, tiltsd le, ne beszéljetek/találkozzatok és problem solved.
13/13 anonim válasza:
Mind a ketten megéritek a pénzetek. Szánalmasak vagytok... Tiszta dedó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!