Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tanultál a másik nemtől a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanultál a másik nemtől a velük való kapcsolataid alatt?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 22. 09:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
ez nem nem specifikus.
2024. ápr. 22. 11:16
 12/22 anonim ***** válasza:
40%

Azt h a nők többsége hülye mint a segg. Őszintén. És életképtelenek. Hogy a férfitől várnak mindent, és ők belül gyerekek, de ezt nem is tudják, vagy tagadják. Ennyi, ez az őszinte, nyers valódi tapasztalatom. És elfogadom, hogy férfiként az én dolgom vezetni, tűrni, végezni a komoly munkát, úgy hogy a párom nem is tudja mi történik.

A páromban teljesen megbízok, de tudom, hogy női, érzelmi agya van, tehát ezzel is számolok.

2024. ápr. 22. 11:59
 13/22 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem érdemes sem vakon bízni, sem pedig az elején a legrosszabbat feltételezni valakiről (a többi társas kapcsolatra is vonatkozik).
2024. ápr. 22. 12:56
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
Minden férfi egy nagy gyerek.
2024. ápr. 22. 13:04
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

-aki egyszer szakít veled, tehát eldobható vagy számára, hiába keres meg újra és visszafogadod újra elfog dobni!

-Minden úgy van, ahogy látszik

2024. ápr. 22. 13:11
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok,42.

Megtanultam hogy csak annyit adjak, amennyit kapok!

És hogy aki nem akar elköteleződni azzal nincs dolgom. Majd más elköteleződik, legtöbb exem egyedül van most is, én már házas vagyok.

2024. ápr. 22. 13:24
 17/22 anonim ***** válasza:
24%

A mai nőktől szinte semmi hasznosat. Pl matek tanárnőtől matekot, ami tudásnak kb a 9X%-át nem használtam soha életemben. Ugyanez elmondható szinte az összes többi tantárgy esetében is. Egy nyugdíjas korú magyar irodalom tanárnéni volt rám talán a legnagyobb hatással, nála láttam egy egészséges női tartást, azóta se, egyetlen nő esetében sem.

Családomat inkább hagyjuk. Párkapcsolataimból a több önállóságot tanultam. Mosást, talán némi főzést, takarítást, gyerek tisztába rakást, ilyeneket. Szexuálisan ezt-azt. Szerelmet, jól szeretni tudást, barátságot egyikőjüktől sem, soha.

2024. ápr. 22. 13:36
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
Hogy ne induljak ki magamból es a magam motivációiból, amikor ismerkedem es nekem baratkozas a célom, vagy kapcsolat, mások előfordul, hogy alantas szándékokkal közelítenek, pl azert hogy opcióként kezeljenek, vagy csúfságoljon velem, legyen akikek hazudjon, hogy ezáltal növelje az egóját és növelje az ázsióját a többi nő előtt
2024. ápr. 22. 15:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Akik úgy érzik többé bízhatnak meg senkiben, írnátok konkrétumokat, hogy miért?

Én is csalódtam már, sírtam sokat, de valahogy mégsem volt soha olyan amiért azt gondolom hogy már nem fogok megbízni senkiben. Vagy én vagyok túl naiv ?

2024. ápr. 22. 17:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Sorolok néhány példát a környezetemből. Jegyben jártak, mégis megcsalták. Azt mondta, gyereket akar, aztán mikor összejött, az volt a reakció, hát ő mégse kész az apaságra, vetesse el. Azt ígérte, összeköltöznek, aztán az utolsó pillanatban visszalépett, pedig minden szépnek, jónak látszott. Most nem jut hirtelen több eszembe, de biztos volna még említésre méltó példa. Ha akar, írhat más is.
2024. ápr. 22. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!