Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belekezdenétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belekezdenétek egy olyan kapcsolatba, ami még nem teljesen lezárt az exxel?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel hónapok óta (lassan 4) beszélgetünk, ritkán találkozunk, mivel még az exével folyamatban van a különválás (van egy közös gyerekük).

Velem nincs nyilvános találkozó, néha eljön hozzám (3 hetente 2-3 órára)és ezzel érjem be, ne legyenek elvárásaim, míg el nem költözött az exe.

Sokat dolgozik, ideje szinte semmire sincs.Ha szóvá teszem, hogy én már vágynék "rendes" találkozóra, az a válasz, hogy "ne legyek morcos".

Meddig tartható ez így?

2024. ápr. 17. 10:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

Ja épp költözik. És mióta? Fogadok mióta "együtt" vagytok. És biztosan még jó pár évig fog is költözni, mert mindig lesz mit csinálni rajta...

Alapesetben egy válófélben lévő személlyel nincs probléma (annak akinek ez nem kizáró ok), de itt attól tartok nem erről van szó. Mégha igaz is amiket mond, ha válnak akkor ugyan miért ne tudna veked találkozni? 3 hetente 2 óra? ? Gondolom megdug, aztán csá,megy haza, mert kész a vacsi.

Ezt én kb 2 alkalomig tűrném, utána repülne

2024. ápr. 17. 11:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban válófélben lenne, akkor nem titkolna, hiszen attól, hogy logisztikai okokból még nem cuccolt el az asszony, ők már külön vannak, tehát teljesen legális és normális, ha ilyen helyzetben ismerkedik az illető. De mivel titkol, én is azt mondom, mint az előttem kommentelők, te bizony csak a szeretője vagy, és nem cuccol az "exe" sehova.
2024. ápr. 17. 11:09
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahha, felújítani kell, ami majd szépen elhúzódik, barátnőmmel is ezt csinálta egy fickó. A duma ugyanez volt, vége már köztük mindennek, de még megvárnak ezt, aztán azt, aztán közbejött mindig valami. Fél év után jött rá barátnőm, hogy etetve van. Én lezáratlan múltú emberrel sosem jönnék össze. Az a normális, ha akkor kezd ismerkedni valaki, ha minden téren kész egy új kapcsolatra. Ez a várj még kicsit rám, amíg... duma abszolut nem érdekelne.
2024. ápr. 17. 11:12
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Bele se mentem volna ilyesmibe, nem fájna a fejem most, hogy mit csináljak. De egyébként nem folytatnám.
2024. ápr. 17. 11:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés már volt, ott is mindenki azt írta, hogy felejtős. Aktívan dgnak még azok valószínűleg.
2024. ápr. 17. 12:23
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én válófélben lévő, költözködő feleség vagyok. Légy türelmes. Nekem is rossz látni, hogy már költözik az új nő úgy, hogy még ki sem pakoltam teljesen. Férjemet ha megkérem, hogy segítsen és gyorsítsuk meg a folyamatot, akkor mindig más dolga. Pedig sietek és igyekszem.
2024. ápr. 17. 12:47
 17/22 anonim ***** válasza:
90%
Én válófélben lévő nőként a költözési fázisban, ami elhúzódott, simán felvállaltam az új kapcsolatot, csak technikai kérdésnek tekintettek a különköltözést, de attól én miért ne építhettem volna újat, ha az előző érzelmileg lezárult, kimondtuk, hogy nincs egymáshoz közünk. Az exem is így tett.
2024. ápr. 17. 13:06
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért hagyjak emberek magukat ennyire palira venni ?🤦🏼‍♀️
2024. ápr. 17. 13:07
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
ez egy szeretői kapcsolat csak szimplán, itt a csávó konkrétan semmit nem akar tőled és ha szóvá teszed a kevés talit még le is olt. dobd ki
2024. ápr. 17. 13:28
 20/22 anonim ***** válasza:
80%
Semeddig. A gyerek is kizáró meg az is hogy nem foglalkozik velem.
2024. ápr. 17. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!