Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik évtizedben volt a legjobb a csajozás/pasizás?
"Vajon miért sztereotípia az, hogy egy 40-50 éves ember ostoba alkesz? Akkor a mai fiatalok agyhalott drogosok, ráadásul mentálisan betegek."
Ne szépítsd a helyzetet, nagyságrenddel több az alkesz, mint a drogos. A magyar férfiak 36 százaléka alkoholistának tekinthető:
"Apám generációjában a tipikus férfi fél napot alig bír ki alkohol nélkül"
A statisztikák alapján a nagyivók aránya a 18-34 korosztályban a legnagyobb. És a drogot fogyasztóké is.
"A statisztikák alapján a nagyivók aránya a 18-34 korosztályban a legnagyobb."
Nyilván, mivel ők járnak hétvégén bulizni. De nem az ő kezük remeg, ha nincs meg a napi feles.
24. Mindenkit a gondolatai minősítenek. Az hogy a tiéd ilyen, azt hoztad otthonról, meg a kultúr környezetedből. Minek vitatkozzak veled, ha neked a buborékvilágodban ez a valóság?
Mifelénk mondjuk úgy 5 négyzetkilométeres körzetben volt kb. 3 alkesz. A családokban a nők és férfiak jól megvoltak egymással. A családunkban nem volt alkesz, nem volt válás. A férfiak dolgoztak, a nők dolgoztak, a családokban normálisan nevelték a gyerekeket. Én ezt láttam, ezt is vittem tovább! Veled mi van? Remeg már a kezed, vagy mára megvolt az adag?
Tudod az a fajta beteg világ amit te képviselsz, a normális embereknek nem pálya. Amikor a normális mintát látott emberek ismerkednek, a másikban is keresik ezeket a mintákat. Akik roncs családokból jönnek, azok meg ugyanazt a roncs mintákat hozzák és keresik. Ki mit lát a világból. Azokat pedig belülről hozza.
Baj? Nekem nem, neked biztosan.
Meg ahogy te elkepzeled, mivel fogalmad sincs rola. A hatarorsegnel azert nem igy mukodott. Minden nap kellett orsegbe menni, ejjel-nappal, plusz 40 vagy minusz 25 fokban is (mert akkoriban ilyen is volt es nem csak egy napig). Es neha emberre loni, eles loszerrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!