Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerülhetném el, hogy mindig felhozzák az exem?
"már más oldalán vagyok nagyon boldog"
Aztán majd ezek a közös képek is törlődnek, és jön a következő.
"Azóta is kapom minden ismerőstől, hogy biztos csak azért jöttem vele össze, mert versengek az exemmel"
Jaj persze, hogy azért. Meg, aki mondjuk összejön egy Zoli nevezetű fickóval, és az exe is Zoli volt, akkor biztos azért van az is.
Ezek, akik ezt beszélik neked, nagyon sekélyes látásmódjuk van..... Én csak annyit mondanék erre: "Rendben meghagylak benneteket a saját téveszméitekbe, higgyétek azt, hogy azért van. Na csókollak titeket, ti akik az én döntéseimmel/életemmel vagytok elfoglalva, kedves rajongóim"
"Semmit nem akarok, csak azt, hogy fogadják el, hogy már más oldalán vagyok nagyon boldog."
Kérdező, ezzel foglalkozz csak. Ez a te oldaladra is igaz, TE IS FOGADD EL, HOGY MÁR MÁS OLDALÁN VAGY, ÉS LÉGY NAGYON BOLDOG. Nincs szükséged az ő elfogadásukra. Magadat fogadd el.♡♡♡♡
Én is így voltam.
Már 10 éve elváltam , amikor még mindig csak az ő exfelesége voltam mindenki szemében, és gyakran meg is kérdezték hogy mi van vele, tőlem.
Kisváros volt, úgy adódott hogy elköltöztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!