Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. vagyok! Én nem ismerek ázsiai embereket személyesen, és csak azért nem szimpatikusak, ahogy látom őket egymással beszélni. Kiabálnak a nőkkel, a másik amit láttam hogy a gyerekeket se szeretik, egyszerűen az van, hogy rengeteget láttam már ázsiai embert beszélni, de nem láttam a szemükben a szeretet egy apró szikráját sem. Ezek után nem gonoszság, csupán rossz tapasztalataimból adódik hogy minden ázsiai ellenszenves! Ettől függetlenül össze tudnék barátkozni egy kínaival, vagy elvenném akár feleségül is azt a japán nőt akiben ennek az ellentétét látom.
2010. okt. 27. 13:53
14/21 anonim válasza:
kérdező, eltettél egy kérdést, válaszoltak rá. ha rasszista hangvétellel, akkor azzal.
nekem pl lányként baromira nem jönnek be az ázsiai és a fekete férfiak. nőkben láttam már olyat, akire azt mondtam, szép, de a férfiak egyszerűen taszítanak. nem is a bőrük színe, a jellegzetes arcvonásaik miatt.
2010. okt. 27. 14:03
15/21 A kérdező kommentje:
Nem is azt kértem, hogy mindenki lelkendezzen ezekről a lányokról, hiszen nem tetszhet valaki mindenkinek, ezt teljesen megértem. A rasszista hangvétel viszont NEM elfogadható.
2010. okt. 27. 14:14
16/21 A kérdező kommentje:
13:53-as! Furcsa, hogy így gondolod, de ez a te véleményed.
Persze lehet, hogy néha én is túlzásba viszem, mert én viszont nagyon elfogult vagyok az ázsiaiakkal.
De mondok egy példát, Angliában voltam egyszer a húgommal egy játszótéren, és volt ott egy ázsiai nő a kislányával. Ahogy játszott vele, és olyan kedvesen mosolygott, hogy annyira sugárzott róla, hogy mennyire szereti, hogy feldobta az egész napom. Most mondhatnék még több ilyet is, de ezek velem történtek, úgyhogy nem is várom, hogy megváltozzon a véleményed:)
2010. okt. 27. 14:19
17/21 anonim válasza:
kérdező, az pedig tény, hogy az ázsiaiaknál a nők nem egyenrangúak. lehet pozitív példákat mondani, de ez a jellemző. tudod, az araboknál is ez van. elhiszem, h tudnál mondani ellenpéldát is, de az attól még nem mérvadó a többséggel szemben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!