Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha egy 50 es férfi a max....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamureg kérdése:

Gáz ha egy 50 es férfi a max. 25 lányokat kedveli ?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 11. 08:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%
Én már értem :D Te igazából az idősebb nőket szereted, mert kb. egy 15 éves szintjén vagy. Hozzád képest a 25 évesek komoly, felnőtt nők.
2024. ápr. 11. 12:28
 22/27 anonim ***** válasza:
76%

"Nézzetek körbe a mai fiatal "fiúk" mert nem férfiak a nagy hányad divat ratyi vagy gyerek és csak a telefon

A lányoknak meg vannak igényeik és szeretik megélni" - És sokkan inkább a kortárssal élik meg, mint egy idősebbel. Szidhatod akárhogy a mai fiúkat, ők a sikeresebbek, ezen nincs mit vitatkozni.

2024. ápr. 11. 12:39
 23/27 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, ugye boomereztek már le? 😂
2024. ápr. 11. 12:51
 24/27 Hintalow ***** válasza:
86%

Nem gáz, inkább röhejesnek mondanám 😀

Nálunk is volt annó olyan, hogy huszonèves baráti társaságból egy lány összejött egy 40 plusszos fazonnal, ès hozta le szive választottját. A csávó meg próbált menőzni, bekapcsolódni a beszèlgetèsbe, ès szerencsètlent kènytelenek voltuk kiröhögni, annyira ghetszi szánalmas ès erőltetett volt nèzni, ahogy semmit nem tud a korosztályunkról, de próbál bevágodni a csajnál.

Hááát... Nem sikerült 😂

2024. ápr. 11. 17:01
 25/27 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom a saját korosztályod rád sem néz, annyira nem tud férfiszámba venni. Ezzel én nem menőznék a helyedben, mert az átlag 25 éves meg nem áll le egy random apjakorebeli faszival, hacsak nem nagyon sérült. Semmiképp sem flex, ez a telefonos duma meg nagyon ciki, amit it előadsz.
2024. ápr. 11. 17:22
 26/27 gabor49 ***** válasza:
41%
nem én 51 vagyok de a fiatal nők jobban izgatnak mint az idősek de szerintem a legtobb férfit
2024. ápr. 12. 05:30
 27/27 anonim ***** válasza:
47%

Az nem gáz, ha tetszik. A gáz az, ha kínos módon sündörögsz körülöttük, majom módjára, kilógó nyelvvel bámulod és picsogsz, ha elutasítanak. Ezt az "igénylik-e a kényeztetést" meg "kiteszik a dolgaikat és ingerelnek" dumát meg felejtsük már el, mert hányingerkeltő ez a stílus. Az, hogy nem apácának vannak öltözve, nem felhívás a keringőre, főleg nem mindenkinek.

Az meg mindenkinek a saját egyéni döntése, hogy akar-e telefonozni vagy nem... és ezt az egybites gondolkodást meg nem tudom megérteni, hogy az GÁZ lenne, hogyha vki nem akar egy felajánlkozó csajjal elmenni vagy nem érdekli.

2024. ápr. 15. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!