Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szerelem/szex kategóriába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem/szex kategóriába érzelmileg még kiforratlan emberek válaszolnak, vagy tényleg ennyire sivár, és lelketlen lett az emberek egymáshoz való viszonya?

Figyelt kérdés

Olvasgatom a kérdéseket, és azt látom, hogy egy nő, csak akkor, és kizárólag akkor nő, ha semmire nem mond nemet, szülés után tökéletes az alakja, a hüvelye nem tágul ki... Komolyan mintha rabszolgapiacon válogatnának!

Ezek csak kiragadott példák, a nők is képesek úgy beszélni a férfiakról, hogy kinyílik a bicska a zsebembe!

2010. okt. 27. 09:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem sok mindent tehetsz, megteszed a tőled telhetőt, mert amint oviba meg iskolába kerül máris elkezdi majmolni a többi gyereket. az öcsém egy nagyon aranyos kisfiú volt nem mintha most nem lenne még az de amint iskolába került a többieket követte és most lelóg a gatyája és emó szerű frizurája van, pedig a szüleink ugyanúgy nevelték mint engem és én könyvmoly lettem ő meg egy emós kocka.
2010. okt. 27. 11:59
 12/15 anonim ***** válasza:

"A mai világban elvárás, hogy a lányok 14 évesen veszítsék el a szüzességüket" Itt mindneki imád túlzásokba esni, vagy keserűségből, vagy feltűnési szándákkal.. Mikor olyan kérdést olvasok, hogy egy 14 éves lány mondjuk fél, hogy terhes-e, akkor persze mindenki nekiesik, hogy hülye kis ribi, menjen vissza barbizni. (Ribancozni amúgy is mindenki imád, a legjelentéktelenebb dolgok miatt is.) De azért "a mai világban elvárás".. Lényeg a végletes megfogalmazás, én úgy látom.

Legalább annyi 17-18 éves csaj készül elveszteni a szüzességét, őket viszont nem érik emiatt attrocitások.

Amúgy kevés tizenéves csajt ismerek, de közülük (mondjuk ötből) egy van, aki szerintem nem szűz, a többi még kis helyes félgyerek, aki szerelmes Sp-be (vagy értelmesebb, és nem az).

2010. okt. 27. 13:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Előzőnek! Közelről én is kevés tinit ismerek, de nyitott szemmel és füllel közlekedek az utcán. Arról nem beszélve, hogy a párom buszsoför, és tapasztalja, hogy péntek-szombat éjszaka mennyi tini száll fel bedrogozva, berúgva a buszra, és viszhangzik a busz tőlük, hogy mikor-ki és kivel.......

Már ha emlékeznek rá egyáltalán, mert sokszor előfordul olyan is, hogy vihogva meséli, hogy nem emlékszik hogy előző este kivel is feküdt le.

Persze vannak kivételek, de sajnos nagyon sokan vannak ilyenek.

2010. okt. 27. 17:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ők inkább 16-17 évesek voltak.
2010. okt. 27. 23:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Huh, olvasgattam a válaszokat...Kedves Kérdező! Szerintem vegyes a helyzet. Mindigis voltak és lesznek is s*fejek, meg értelmes emberek. Tény, hogy szerintem túl könnyen dobálózunk a szerelemmel, az eljegyzéssel, házassággal, szüzességgel. Kicsit túl könnyen hagyjuk el a másikat, ha probléma van. Túl könnyen lécelünk le, ha valami nem OK 100%-osan. És ilyen tanácsokat is osztogatnak...ha valami nem klappol (pl. közösségi oldalakon ismerkedik a másik), akkor nem ám az a teendő, hogy megbeszéljük, mi a hiányosság a kapcsolatban..neem, azonnal ott kell hagyni a másikat. Ahelyett, hogy KÖZÖSEN megoldást keresnénk a problémákra a párunkkal, inkább kiírjuk ide, hogy most éppen milyen szemét-utálatos volt. Mi 4 és fél éve vagyunk együtt a Párommal, gyakorlatilag együtt növünk fel. Én 17, a Párom 19 volt, amikor összejöttünk. Sok mindent végigcsináltunk együtt. Néha érzem azt, hogy vége, elegem van a hülyeségeiből, és nincs tovább. Aztán végiggondolom, hogy milyen is lenne, ha tényleg nem lenne velem. És inkább odabújok hozzá, és nagyon-nagyon megszeretgetem. És utána nekilátunk megoldani a problémákat. Hát néha nem könnyű elmondani, hogy mi nyomja a lelkemet. És nagyon nehéz, amikor ő is elmondja, hogy mit nem csinálok jól. Dehát muszáj, különben csak gyűlik a sok apróság. Sokszor itt a hiba, hogy nem gondolják át az emberek, amit csinálnak. Hány olyan kérdés van, hogy valaki szakított, de megbánta, és idegenektől várja a választ, hogy mit tegyen. Nem gondolta át, hogy mit csinál. Meg visszament az exhez, amikor már volt új kapcsolata, és megbánta. Megintcsak, nem gondolta át, amit csinál. MIndenkinek megvannak a hülyeségei, meg a hibái, de szerintem ezekkel együtt kell elfogadni a másikat. Azon mi is sokat gondolkodunk, hogy hogy fogjuk nevelni a gyerekeinket, ha majd lesznek. Egyelőre fogalmunk sincs.
2010. okt. 28. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!