Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem/szex kategóriába érzelmileg még kiforratlan emberek válaszolnak, vagy tényleg ennyire sivár, és lelketlen lett az emberek egymáshoz való viszonya?
Olvasgatom a kérdéseket, és azt látom, hogy egy nő, csak akkor, és kizárólag akkor nő, ha semmire nem mond nemet, szülés után tökéletes az alakja, a hüvelye nem tágul ki... Komolyan mintha rabszolgapiacon válogatnának!
Ezek csak kiragadott példák, a nők is képesek úgy beszélni a férfiakról, hogy kinyílik a bicska a zsebembe!
"A mai világban elvárás, hogy a lányok 14 évesen veszítsék el a szüzességüket" Itt mindneki imád túlzásokba esni, vagy keserűségből, vagy feltűnési szándákkal.. Mikor olyan kérdést olvasok, hogy egy 14 éves lány mondjuk fél, hogy terhes-e, akkor persze mindenki nekiesik, hogy hülye kis ribi, menjen vissza barbizni. (Ribancozni amúgy is mindenki imád, a legjelentéktelenebb dolgok miatt is.) De azért "a mai világban elvárás".. Lényeg a végletes megfogalmazás, én úgy látom.
Legalább annyi 17-18 éves csaj készül elveszteni a szüzességét, őket viszont nem érik emiatt attrocitások.
Amúgy kevés tizenéves csajt ismerek, de közülük (mondjuk ötből) egy van, aki szerintem nem szűz, a többi még kis helyes félgyerek, aki szerelmes Sp-be (vagy értelmesebb, és nem az).
Előzőnek! Közelről én is kevés tinit ismerek, de nyitott szemmel és füllel közlekedek az utcán. Arról nem beszélve, hogy a párom buszsoför, és tapasztalja, hogy péntek-szombat éjszaka mennyi tini száll fel bedrogozva, berúgva a buszra, és viszhangzik a busz tőlük, hogy mikor-ki és kivel.......
Már ha emlékeznek rá egyáltalán, mert sokszor előfordul olyan is, hogy vihogva meséli, hogy nem emlékszik hogy előző este kivel is feküdt le.
Persze vannak kivételek, de sajnos nagyon sokan vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!