Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen erényeid vannak amik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen erényeid vannak amik szerinted előnyödre vállnak ahhoz, hogy boldog párkapcsolatod legyen?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 10. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem érek el velük semmit ha olyan rossz emberosmerő vagyok, vagy olyan szerelmes, hogy nem veszem észre milyen emberrel is vagyok együtt. Kettő embernek kell működtetni azt a boldog párkapcsolatot kérdező...
2024. ápr. 10. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:

-intelligens vagyok

-jól főzök, a PHÁROMNAK is főznék, amikor nem megy el bulizni

-mellettem sose lenne rossz elektronikai eszköze (tartósan)

-van SOK cicám

-ha szeretne sportolni, akkor velem tudna

2024. ápr. 10. 17:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ilyen, ezért nincs párom.

Bár ahogy gondolkozom, nekem nem jut eszembe olyan tulajdonság, ami kapcsolatban erény, de emberként nem.

2024. ápr. 10. 18:05
 4/8 anonim ***** válasza:

"a PHÁROMNAK is főznék, amikor nem megy el bulizni"

Ha buliból hazaér, nem kap a gulyáslevesből?

2024. ápr. 10. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Abból nem, mert nincs, ma palóclevest csináltam. Abból kaphat 😇

2024. ápr. 10. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:

*válnánakot szerettél volna írni.

Lojális, megértő, empatikus, fejlődésre nyitott, gondoktól nem elzárkózó, és mellesleg jól főzök.

Más kérdés, hogy már úgy vagyok vele lefőtt a kv és házasság meg gyerekvállalás nélküli kapcsolatot nem akarok mert az nem vezet sehova.

2024. ápr. 10. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:

• Egyszerre vagyok - megviselt élettörténetekkel - bölcs és mégis fiatalosságát megőrzött személy.

• Előzőhöz hasonlóan egyszerre vagyok mulattatóan bohókás és komoly.

• Most már főzök és jól főzök. :-)

• Rengeteg szabadidős tevékenységem van például utazásokkal kapcsolatban is és kaland velem az élet. :-)

• Szakmai ártalomból adódóan is segítőkész vagyok, rögtön beleállok a megoldás keresésébe.

Egyébként van párom. :-)

35/F

2024. ápr. 10. 20:06
 8/8 anonim ***** válasza:
91%

-Jó alkalmazkodó, és kompromisszum képesség

-Empátia

-Nyitottság. Ez igaz bármilyen témára, illetve felmerem vállalni hogy full bolond vagyok, ezt eddig mindenki értékelte

N

2024. ápr. 10. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!