Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki lenne egy 25 év körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne egy 25 év körüli fiúnak Viagrát kiváltani a gyógyszertárban?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 1. 07:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Küldd el a nővéred.
2024. ápr. 1. 07:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Azt gondolnák, apádnak viszed.
2024. ápr. 1. 07:31
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Egészségtelen inkabb. Nem kicsit.
2024. ápr. 1. 07:31
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. ápr. 1. 07:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Általában névre szól a recept és TAJ számot kérik.
2024. ápr. 1. 08:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Az a furcsa, hogy emberünk a kiváltson romantikázik, mikor azt valakinek fel is kellett írnia.

Elvileg urológiai kivizsgálás után. Szóval nem tudom ez mennyire releváns. Én váltottam már ki, irattam is fel, és csak pár évvel vagyok idősebb. Senkinek semmi köze hozzá. Ez ennyi

2024. ápr. 1. 08:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Engem a főnököm többször megkért, hogy vegyek neki ilyesmit, csak vaz valami kínai szeszes cucc volt, és recept nélkül adták. Nem parázok az ilyesmitől, lazán vállaltam. Bemgyek a gyógyszertárba, köszönök,megmondom mit szeretnék, ideadják, kifizetem, megköszönöm, csókolom. És ez egy 10ezres kisváros, szinte midenki ismer mindenkit.
2024. ápr. 1. 09:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jutottál a recepthez? Én 35 vagyok és kértem a háziorvostől, amire megkérdezte, hogy mi a panasz? Nem működik egyáltalán? Mondtam, hogy működik, csak szeretném, hogy tovább tartson. Erre:

-Nem kell az magának, majd jöjjön vissza 10 év múlva!

Azt le lettem rázva...

2024. ápr. 1. 09:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#8 látod, igy legyél őszinte az orvosokkal 🤭
2024. ápr. 1. 10:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Nekem egyáltalán nincs merevedésem.
2024. ápr. 1. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.